• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Мика Зайкова: Да фалираш държавата, за да бъдеш на власт, е позор

Мика Зайкова: Да фалираш държавата, за да бъдеш на власт, е позор

Толкова сме затънали, а някои хора, за да запазят властта си, мислят, че като изгърмят държавната хазна и оставят без стотинка следващото правителство, което и да е то, ще се върнат на бял кон. Няма да стане.

/КРОСС/ Толкова сме затънали, а някои хора, за да запазят властта си, мислят, че като изгърмят държавната хазна и оставят без стотинка следващото правителство, което и да е то, ще се върнат на бял кон. Няма да стане. Това заявява депутатката от ”Има накъв народ” Мика Зайкова.
 
Наистина съм изключително притеснена. Само за едно тримесечие има дефицит 1 млрд. 650 млн. Ананиев си взе чантичката и просто избяга от залата в парламента. Така или иначе, ще бъде принуден да докладва. Той твърди, че фискалният резерв е 7,9 млрд. лева. Това са парите на Европейския съюз за авансовите плащания. Те не са направили плащания, спрели са на много държавни предприятия заплатите – за да може да има някакви парета във фискателния резерв. Притеснявам се за Сребърния фонд, който гарантира устойчивостта на държавната пенсионна система, обяснява добрата орисница в интервю пред Кмета.бг.

Притеснявам се да не стане „Дянков 2”, който национализира резерва на здравната каса и не го върна. Ако се случи същото и със Сребърния фонд, какво правим с пенсиите? Иска да изсипе целия народ пред парламента. Да фалираш държавата, за да бъдеш на власт, е позор!

  Източник: frognews

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Миче,бегом марш към къщи ,да спиш ! Хайде ,че прекали с глупостите !

23.04.2021 06:38:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.