• 17 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Стойчо Стойчев: В политиката отдавна няма дебат

Стойчо Стойчев: В политиката отдавна няма дебат

/КРОСС/ Предизборната кампания е започнала, само формално утре ще влезем в нея, каза проф. Антоний Тодоров в "Денят започва" по повод думите на президента на националния ни празник: "Властта отново се опита да постави под карантина националната ни памет".

Конфликтът не е просто между две институции - президента и премиера, конфликтът е далеч по-дълбок и той се видя по време на продължилите и затихнали протести миналата година, защото става въпрос за нещо, което някои наричат модел на управление, задкулисие - думи, които употребяваме, но правят така, че ни се изплъзва основното. Става дума за това дали държавата е обзета от частни интереси, които не позволяват публичният интерес да се изяви или не, отбеляза политологът. Според него от тук се е натрупало едно очакване за промяна, което не е реализира в предсрочни избори. Това нереализиране, обаче, не пречи да кажем: проблемът стои и още не е разрешен, заяви Антоний Тодоров.

Премиерът по време на поредна проверка отговори: "Лесно е да коментираш свободата, но трябва да се върши ин работа". Според доц. Стойчо Стойчев това е негово послание към поддръжниците му и избирателите.

Ясно е в България, че дебат в политиката отдавна няма, а сме се разделили на фен клубове, които помежду си няма какво да говорят, те могат единствено само да се надвикват, освиркват и замерят с нещо. В случая се замерят с реплики през националните медии, защото става въпрос за двама души с много високо его, които заемат ключовите позиции в държавата. Не става въпрос за институционална война, а два персонажа, подчерта доц. Стойчев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Герберасткото фашистче Стойчо дето се прави на политолог, а всъщност облизва мандрагулите на Тулупа...Какъв диалог с герберастки тъпунгери дето на черното казват бяло...Тулуп до калинка, калинка до мисирка....

04.03.2021 12:00:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.