• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

10 стоки за дома, които ще улеснят живота ви

10 стоки за дома, които ще улеснят живота ви

/КРОСС/ Затрупани сме от вещи, но за жалост, повечето не ни влизат в употреба? За да имате под ръка предмети, които улесняват, а не затрудняват ежедневието ви, вижте предложенията. Ако разполагате с помещение, в което да поместите и подредите всички стоки, необходими за бита ви, то със сигурност ще се радвате на чист и спретнат дом.

В технологичното общество, от което сме част днес, имаме възможността да притежаваме уникални и практични джаджи в бита си, които ни влизат в употреба непрекъснато. С тяхното използване домакинската ни работа се превръща в удоволствие и дори приятно развлечение.

Кои са 10-те стоки, които правят живота ни по-лесен у дома?

Всички съвременни удобства ни помагат да се справяме по-добре с домакинските си задължения. Ето списък с 10 стоки, които са необходими за дома и се препоръчват от експертите от "Мързел":

1. Кухненски пособия - въпреки че нуждата от иновативни стоки, характерни за умен дом, се повишава, във всяка кухня със сигурност ще намерите и наследени прибори за хранене или сервиз, а защо не и някой старинен чайник. Всяка майка и баба старателно пази такива вещи и държи да остави нещо за поколенията. Няма как да пропуснем ножовете, тенджерите, тиганите и любимите чинии, без които не можем и които все по-често поръчваме онлайн. Инструменти и уреди, като кухненска ножица, пасатор или миксер, също са необходими за всяка домакиня и е хубаво да присъстват във всяка кухня.

2. Стоки за градинарството - всеки градинар, с малка или по-голяма градинка, се нуждае от инструменти. Те влизат в употреба в отглеждането на растения, в процеса на почистване и поливане. Да не забравяме за отдиха - малка пейка и столове ще създадат уют по време на почивката, след като дълго сте работили. За да опазите ръцете си от пръст и кал, е препоръчително да използвате ръкавици. Друг задължителен инструмент, необходим за ефективната работа на всеки градинар, е ножицата за подрязване и оформяне на растенията. За този тип дейности е хубаво да си набавите лопата, търмък, косачка и пръскачка за трева, които ще внесат допълнителна свежест и ще поддържат зеленината в дома ви.

3. Приспособления за банята - прекарваме достатъчно време в нея и затова е важно да ни е удобно в нея и да намираме всичко лесно - от необходимите ежедневни козметични продукти, като кърпички, сапуни, душ гелове и шампоани, до ароматизаторите, етажерките и декорацията. Ако си подсигурите и свещи, ще допълните релаксиращата обстановка в банята.

4. Работилница у дома - често гаражът се превръща в такова помещение. Ще забележите, че в почти всеки дом, особено в къщите, има стълба. С нея може да ремонтирате, да смените изгоряла крушка или да закачите картина. Без наличието на инструменти, като метър или лента за измерване, трудно ще измайсторите каквото и да било. Други полезни уреди са бормашината и ръчната количка за извозване на боклук или други непотребни неща.

5. Продукти за почистване - няма дом, който да не се нуждае от стоки, като препарати, гелове и прахове, които отстраняват петната и мръсотията и най-вече дезинфекцират. За чистенето на прозорците със сигурност използвате микрофибърни кърпи, за пода - прахосмукачка, а накрая - някакъв вид моп.

6. Завеси, пердета и щори - ако не сте фенове на завесите и ви се струват старомодни, то тогава има различни варианти за модерни щори. Дървената дограма ще пасне чудесно на класически завеси в красиви цветове и шарки, но ако държите на щорите, които са по-лесни за поддръжка, можете да изберете модели, които да пазят от силното слънце.

7. Вази за цветя - получавате у дома свежи цветя, но няма къде да ги сложите - трябва да помислите и за това. Има изключително стилни и съвременни вази, които ще ви впечатлят и ще красят ежедневно къщата ви.

8. Ръкавици за отстраняване на косми от домашни любимци - те са ефективен метод да се справите отлично с това неудобство у дома лесно и бързо, без да се чудите как да почиствате допълнително след тях.

9. Блутут колонка - с нея ще можете да слушате музика навсякъде в дома си, в която и да е стая, или да водите разговори свободно дори докато сте в банята и нямате възможност да говорите през телефона си.

10. Произведения на изкуството - те ще вдъхновяват както вас, така и посетителите ви. Картините или специалните сувенири ще напомнят за различни кътчета на света, откъдето са закупени или са ви били подарени. Често сувенирите намират и друго приложение - могат да бъдат чаши, пепелници или пък кутии за съхранение.

Пазарувайте стоки за дома онлайн

Онлайн търговията се разраства все повече през последните години и се превръща в удобство, от което потребителите няма да се откажат.

Хората искат да избират любимите си стоки онлайн, за да не губят време в посещение на физически магазини и редене на опашки, което заема голяма част от и без това забързаното ежедневие.

Безконтактните транзакции при онлайн пазаруването се превърнаха в тренд, особено след пандемията от Ковид-19, когато всичко стана по-безопасно и удобно.

Разнообразието от стоки онлайн приканва потребителите да се откажат от традиционните магазини, в които, често пъти отсъстват любимите им стоки. При виртуалното пазаруване всеки артикул, който търси клиентът, е наличен.

Онлайн има повече отстъпки и бонуси. Всеки бизнес иска да привлече по-голям трафик към сайта си, а това става възможно чрез примамливи оферти.

Друго предимство е, че може да се пазарува напълно дискретно. Никой не ви познава, няма да се сблъскате с нечие любопитство, за това какво сте си взели този път.

Предметите и стоките с различно предназначение правят живота ни по-лесен, гъвкав и пестят ценно време, енергия и пари. Дали е отварачка за консерви, или смартфон, съвременните технологии позволяват на учените и изобретателите постоянно да създават приспособления, които да улесняват ежедневието ни.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.