• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Костадин Костадинов: Ако аз управлявах страната, веднага щях да изгоня посланиците, които се месят във вътрешните работи на страната ни

Костадин Костадинов: Ако аз управлявах страната, веднага щях да изгоня посланиците, които се месят във вътрешните работи на страната ни

/КРОСС/  "Единствената мярка в борбата с инфлацията и спекулата с цените на хранителните стоки, е да развием собствено производство на храни. В момента 80% от храните в магазините са внос - как да им намалим цените, сред като не ги произвеждаме? Какво се случи обаче, когато единствената българска държавна фирма започна да произвежда храна (мляко, сирене, масло и кашкавал) с цена 30% по-ниска от вносните, и същевременно много по-качествена от западноевропейските боклуци?

Буквално на следващият ден шефа на "Ел Би Булгарикум" беше уволнен. Причината е настояването на посланиците на Германия и Австрия, които на специална среща с министъра на икономиката са поискали той да бъде премахнат, защото така застрашава монополното положение на чуждите вериги, които са почти 100% собственост на тези две държави.

Уважаеми сънародници, България е колония, и единствената организирана сила в страната, която може да върне свободата и независимостта на Родината, е Възраждане. Ако аз управлявах страната, веднага след тази среща щях да изгоня от България тези посланици заради недопустимото им вмешателство във вътрешните ни работи. Само Възраждане може да гарантира сигурност, мир и високи доходи на населението на България. Изборът на 2 април е ваш. Аз моят съм го направил отдавна.

Избери свободата! Избери Възраждане!", написа Костадин Костадинов във своята страница в социалната мрежа Фейсбук.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Скептиците стойте, та гледайте. Ако продължи идиотизма политиците от статуквото, под псалмите на лишен от достойнств о и смисъл слугинаж, хората ще търсят някой нов, не защото ще им реши проблемите, а защото мрази тези, които и хората мразят- политици, щатски дипломати и европейски дебилни чиновници. Все в някакъв момент Възраждане ще станат първи. ГЕРБ и ПП са временно явление, а и е ясно че са щатски агенти, така че са от мразените. Всичко е въпрос на време и организация.

12.03.2023 14:46:34

Анонимен

DEMAGOG

12.03.2023 13:32:32

Анонимен

Коцко,как си представяш да се случи това нещо-ти да управляваш България ? Абсурд !

12.03.2023 05:53:50

Анонимен

А как ще го установиш. Американците, а и другите да не са толкова наивни, за да си издадат лобистите (разбирай агентите). Връзката се осъществява не на ниво посланик, а на по-ниско ниво. Така, че трябва доста професионална работа.

11.03.2023 18:27:56

ццц

...да ама не управляваш и никога няма да управляваш долен продажник!

11.03.2023 13:26:35

Анонимен

Браво, точно така прави мъж с топки

11.03.2023 09:57:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.