• 24 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8019
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 1.9742
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

EY организира безплатно събитие на тема „Кои са основните данъчни промени през 2022 г.“

EY организира безплатно събитие на тема „Кои са основните данъчни промени през 2022 г.“

/КРОСС/ 2022 се очертава като годината, която ще донесе много промени в данъчната политика на България. Предстоят ни може би най-сериозните промени в областта на данъците от десетилетие насам, с които бизнесът ще трябва бързо да се адаптира.

 

За поредна година EY (Ernst & Young) като световен лидер в сферата на одита, данъчните и финансовите консултации и сделки, ще представи най-важните от тях на ежегодното си събитие „Данъци и право в бизнес календара за 2022 г.“. Онлайн събитието ще се състои на 8 февруари от 10 часа и ще е безплатно, но изисква предварителна регистрация – https://go.ey.com/3t97zK5 .

„2022 г. ще донесе много новости за бизнеса в областта на данъците и правото. Стартира преход към много по-сложна данъчна система, провокирана от европейски и национални приоритети. Дискусиите продължават, а за бизнеса остава отговорността за изключително бърза адаптация и спазване на новите правила. Това изисква обстойно познаване на промените и затова ние в EY ще постараем да обхванем и представим най-важните от тях.  Традиционно събитието ни се радва на огромен интерес, над 500 души присъстваха на миналогодишното. И като жест към нашите клиенти и партньори, решихме тази година събитието отново да е безплатно, като регистрации ще бъдат приемани до изчерпване на лимита.“, коментира адвокат Милен Райков, Съдружник, Данъци Ръководител, Пазари за EY България, Северна Македония, Албания и Косово.

Някои от обсъжданите промени, които ще бъдат застъпени в онлайн събитието са минимален 15% корпоративен данък за определени данъкоплатци, „зелени данъци“, динамични осигурителни прагове и нови електронни декларации.

Пълният списък от теми, които ще бъдат покрити в събитието, ще бъдат изпратени по мейл на всички регистрирали се няколко дни преди датата на уебинара.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.