• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Как розови божури смениха синята тропикана на най-високата трибуна в България

Как розови божури смениха синята тропикана на най-високата трибуна в България

/КРОСС/ Задължителният протоколен стил май завинаги отива в кошчето, имаме предвид и неподходящия Шанел у Ива Митева

Задължителният протоколен дрескод на председателя на Народното събрание на Република България очевидно завинаги ще е изместен от безвкусна цветна палитра, подходяща по-скоро за разходка край морския бряг или лятна градина на село. За дамите, които ръководят най-високата трибуна в страната ни, явно символ на стил и подходящо облекло са шарените тоалети, а не класическите изчистени кройки и делово излъчване.

Днес най-възрастният народен представител Мика Зайкова от „Има такъв народ" ръководеше тържественото заседание по встъпване на 46-ото Народно събрание пременена с бяло сако, от което закачливо ни намигваха розови божури. Така Зайкова никак не успя да постигне успех в желанието си да се разграничи от предишния председател на парламента Цвета Караянчева, която също радваше окото със своята шарена синьо-бяла тропикана по време на откриването на новата сграда на Народното събрание в Партийния дом.

 

Явно модните експерти, чиито съвети ползват дамите от Народното събрание, искат да пречупят задължаващата среда на парламента и да я направят малко по-шарена. Но дали по този начин не превръщат ръководителите на трибуната, от която се коват законите на страната ни, в несериозни и пъстроцветни участници в шоу програма, вместо да им придадат достолепие, което отговаря на високия им пост?

 

 

Ива Митева в скъпия Шанел на старта на 45-ото Народно събрание на Република България през април 2021 г.

В букета не прави изключение и дългогодишният директор на Дирекция „Законодателна дейност и право на ЕС" в парламента Ива Митева, която дори допреди влизането си в политиката бе експертът, съветвал Парламентарната правна комисия при писането на законопроекти. На откриването на 45-ото Народно събрание, когато тя за първи път бе избрана за председател, Митева се появи тапицирана в скъпа и богато гарнирана дамаска Шанел.

Ако сравним, например, стила на дамата, която е на съпоставим пост в САЩ - председателя на Камарата на представителите Нанси Пелоси, с този на нашите маргаритки, гюлове, божури и цъфнали градини в Народното събрание, със сигурност няма да дадем Оскар за стил на нашите народни представителки.

 

Изчистените линии и минималистичен дизайн на тоалетите на Нанси Пелоси излъчват достолепие и безкомпромисност

Стоманеният критик на 45-ия президент на САЩ Доналд Тръмп - Нанси Пелоси, дори с облеклото си всява респект в опонентите. Изчистените линии и минималистичен дизайн на тоалетите й излъчват достолепие и безкомпромисност. Така че, скъпи дами от българския парламент, вземете пример и ако искате да изглеждате сериозно, авторитетно и цялото Народно събрание да трепери под високите ви токчета, оставете шукаритетните тоалети и букетите на закачалката вкъщи...

Автор: Радостина Георгиева

 

Ива Митева при избора й за Председател на 46-тото НС - 21 юли 2021 г.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Мичето е крайно време да ходи да спи вкъщи !

23.07.2021 06:01:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.