• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Кръстаич готви изненади в състава срещу Гибралтар

Кръстаич готви изненади в състава срещу Гибралтар

/КРОСС/ Новият старши треньор на националния отбор на България по футбол Младен Кърстаич предвижда множество промени в титулярния състав за утрешното домакинство на Гибралтар от 21:45 часа в срещата от петия кръг от група С4 на турнира Лига на нациите на УЕФА. Това е нормално предвид състава, който е избран да представлява страната в мачовете с Гибралтар и Република Северна Македония.

Селекционерът ще даде възможност за изява на Илия Груев и Марин Петков срещу аутсайдера в групата. Двамата младежи се представиха отлично в клубните си отбори Вердер Бремен и Левски в последните месеци.

В състава може да има доста други ротации предвид предстоящото значително по-тежко гостуване на Република Северна Македония на 26 септември. Двете срещи са изключително важни за родния футбол, тъй като при две победи България ще запази мястото си в групата. Също така ще си гарантира позицията в четвърта урна при жребия за квалификациите за Евро 2024.

Така на "Лудогорец Арена" очакванията са Младен Кръстаич да заложи на схема 3-5-2 или 3-4-3. Като на вратата на българите ще пази Даниел Наумов, който ще замени титуляря от първите срещи в тазгодишното издание на турнира Николай Михайлов и Светослав Вуцов. В защитата вероятно ще стартират Валентин Антов, Петко Христов и Антон Недялков. В средата на терена ще действат Илия Груев, Филип Кръстев и Илиян Стефанов. По крилата ще стартират Марин Петков и Иван Турциов, а в предни позиции ще се разчита на Радослав Кирилов и Кирил Десподов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.