• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Предстоящи събития

Предстоящи събития

/КРОСС/ ***
София.
От 9.00 часа пред централния вход на НДК ще се проведе брифинг преди началото на 72-и Редовен отчетно-изборен Събор на Българския лекарски съюз, който ще се състои от 10.00 ч. в зала 1.
***
София.
От 9.00 ч. на х. Бонсови поляни ще се проведе практическо обучение по изграждане на лятна маркировка.
***
София.
От 10.00 ч. в заседателната зала на МВР ще се проведе брифинг на ръководствата на ГДБОП, ГДГП и ДАНС за проведена успешна операция.
***
София.
От 10.00 ч. във Военната академия „Г. С. Раковски" започват Европейските дни на наследството 2021 под мотото "Заедно за културното наследство!"
***
София.
От 12.00 ч. в хотел „Маринела" ще се състои дискусия на тема "Национална стратегия за развитието на България и ролята на президентската институция"
***
София.
От 21:00ч. пред входа на Националния исторически музей (Резиденция "Бояна") ще започне инициативата "Масово нощно каране 2021".
***
Айтос.
От 13.00 часа в района на кръстовището срещу Горското стопанство в Айтос ще се проведе протест под надслов „Стига жертви", във връзка с тежкото пътнотранспортно произшествие от 13 септември.
***
Бургас.
От 10.00 часа в Център за съвременно изкуство и библиотека и в Културен център "Морско казино" ще започне Фестивал на анимационния филм в Бургас 2021.
***
Добрич.
От 10.00 ч. пред сградата на Младежкия център ще се състои инициативата „Голямата размяна на учебници и учебни помагала".
***
Добрич/Пчеларово.
От 19.00 ч. в артистичния дом на оперната певица Константина Петкова ще се състои концерт на Камелия Тодорова и Станислав Арабаджиев.
***
Ловеч.
От 8.45 часа в храм „Св. Троица" митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Заупокойна света Литургия, а от 10.00 часа той ще отслужи Акатист на Пресвета Богородица.
***
Русе.
От 11.00 ч. ще се проведе традиционният Римски пазар на „Сексагинта Приста".
***
Стара Загора.

От 10.00 часа на езеро „Загорка" ще започне завладяваща обиколка „Образи и скрити символи" от поредицата безплатни градски турове „Стара Загора - неразказани истории по правите улици".
***
Стара Загора/ село Богомилово.
От 10.00 ч. на площада в село Богомилово ще се състои Първи празник на лютеницата и зимнината.
***
Стара Загора.
От 10.00 ч. в РИМ - Стара Загора ще се състои ученическо ателие „Ученически тапети с перо и мастило".
***
Стара Загора/ село Змейово.
От 18.00 ч. на площада в село Змейово ще се състои пета среща на родовете от селото „Да помним и тачим паметта на дедите".
***
Ямбол.
От 9.00 ч. в Градския парк на Ямбол ще се състои Паневритмия, която е част от фестивала „Здравей, Здраве!" .
***
Ямбол.
От 10.00 ч. в Градския парк на Ямбол ще се проведат дихателни упражнения за раздиване на мощен дихателен капацитет, които са част от фестивала „Здравей, Здраве!" .
***
Ямбол.
От 11.00 ч. Лятното кино" ще се състои инициативата „Новите реалности и вашата лична матрица на успеха", която е част от фестивала „Здравей, Здраве!".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.