• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Корнелия Нинова: Напълно готови сме за една позитивна и добра кампания

Корнелия Нинова: Напълно готови сме за една позитивна и добра кампания
Разграничаваме се от членовете на НС, назначени за министри в нарушение на Устава на партията

/КРОСС/  Изявление на лидера на БСП Корнелия Нинова след Националния съвет на партията:Партията тръгва в пълна мобилизация към изборите. Днес Националният съвет одобри водачите на листи, местата на гражданска квота и коалиционни партньори. Избрахме Предизборен щаб, приехме коалицията, с която ще участваме на изборите. Определихме график за провеждане на Общинските конференции и подреждането на листите след водача от местните структури.

След откриването на кампанията на Бузлуджа и след тези действия сме вече напълно готови за една позитивна и добра кампания. Остави ни платформата, по която уточняваме още някои детайли.Приехме позиция на Националния съвет по отношение на тримата министри, членове на Националния съвет в служебния кабинет. Тя е, че се разграничаваме от членовете на Националния съвет, назначени за министри в нарушение на Устава на партията.

Не носим политическа отговорност за техните действия оттук нататък, както и на цялото правителство. Смятаме за недопустима намесата на президентската институция във вътрешнопартийни дела на политически партии, които и да са те, и в частност на БСП. Тези, които са назначени за министри, заместник-министри, областни управители и заместник-областни управители участват в това правителство в личното си качество, а не с мандат на БСП и не като представители на партията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.