• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Neutrality.one, Neterra и Arc си партнират за Америка, Европа и Близкия изток

Neutrality.one, Neterra и Arc си партнират за Америка, Европа и Близкия изток

Трите компании изграждат взаимна свързаност, базирана на облачни технологии

/КРОСС/ Нетера, neutrality.one и Arc Solutions обявиха, че ще си партнират. Те ще се създадат една обща облачна екосистема, за да предоставят безупречна свързаност и услуги в Америка, Европа и Близкия изток.

Нетера е глобален доставчик на свързаност и телекомуникационни решения. Neutrality.one e компания за облачни мрежови услуги и софтуерно дефинирана инфраструктура, а Arc Solutions – доставчик на интегрирани мрежови решения.

Партньорството им позволява да обединят силните страни и експертизата си и да разширят обхвата си на бързо растящи пазари.

Клиентите могат да получат достъп до тази взаимосвързаност чрез над 150-те точки на присъствие на Нетера по целия свят, тези на Arc в ОАЕ, Бахрейн и Оман, и цялостното решение за софтуерно дефинирани мрежи (SD-WAN) на neutrality.one. То включва както самата услуга, така и преносната среда (например услуга телевизия върху преносна среда интернет).                            

Всяка точка за достъп предоставя възможност за присъединяване, свързаност в облака, отдалечен пиъринг, взаимосвързаност в дейта центрове и възможности за създаване на частни мрежи в множество географски региони.

„Заедно с Arc и Нетера, ние предоставяме взаимосвързана екосистема, която е гъвкава, развива се и расте в световен мащаб. Нашите комбинирани силни страни предлагат на клиентите достъп до мрежовите услуги, от които те се нуждаят на местно ниво и по целия свят. Независимо дали се намират в Близкия изток или Западна Европа, ние имаме една обща екосистема за взаимно свързване, която е готова да подкрепи глобалната цифрова трансформация и нарастващото търсене на облачни услуги“, каза Джордж Шлосарек, главен изпълнителен директор на neutrality.one.

„Очакваме с нетърпение да разширим тази екосистема и да помогнем на повече клиенти да се свързват, оптимизират и разширяват своите приложения и услуги.“

През последната година neutrality.one изгражда своя глобална мрежа и си партнира с водещи в света софтуерно дефинирани мрежови доставчици. Целта е да оказва съдействие за ускоряването на мрежовата трансформация и максимизирането на стойността на SD-WAN за предприятията в световен мащаб.

„Чрез това партньорство телеком операторите и бизнесът се възползват от пълна гама от услуги за свързаност. Нашите клиенти получават достъп до нови точки на присъствие в ключови локални и глобални центрове за данни. Те ще станат свидетели как онлайн се появяват все по-голям брой местоположения, на които с нашите партньори разширяваме своето присъствие“, каза Невен Дилков, основател и управител на Нетера.

„Ключът към това партньорство е споделена визия за свързаност, глобална дигитална трансформация и клиентско изживяване. Това е възможност да обслужваме повече от нуждите на нашите клиенти и да предоставим цялостни решения от край до край."

Нетера предлага услуги за международна свързаност. В нейната група от компании е NetIX – платформа, която осигурява директен достъп до повече от 30 точки за обмен на интернет (IXP) и над 9000 мрежи. Над 180 членове на NetIX, сред които доставчици на интернет услуги, електронни медии, телекомуникационни оператори и мрежи за доставка на съдържание, използват платформата, за да се свързват по-бързо, ефективно и рентабилно помежду си.

„Ние вярваме в силата на партньорствата и изграждането на гъвкави екосистеми, които са от полза за нашите клиенти. Страхотно е да работиш с Нетера и neutrality.one и да създаваш нови възможности за обслужване на нуждите на клиентите на местно ниво в Близкия изток и по света. Заедно премахваме бариерите пред свързването и разрастването на приложения и услуги, като същевременно преминаваме от локална към глобална дигитална трансформация“, каза Махеш Джайшанкар, главен изпълнителен директор на Arc Solutions.

„Това е друг важен етап за нашия бизнес и е вълнуващо да имаме все по-голям брой партньори, които подкрепят нашата визия за прости и високоефективни решения за свързване.“

Arc стартира като независим доставчик с инвестиции от компаниите от ОАЕ „du“ и бахрейнската „Batelco“. Екипът на Arc се състои от експерти, които имат опит в изграждането на свързаност в дейта центрове в региона. Те са обслужвали най-големите и иновативни местни и глобални бизнеси. Arc разширява присъствието си в ключови бизнес и дигитални центрове в региона на Близкия изток и Северна Африка (MENA).

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.