• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Жена икономист и световен шампион по шах, е по-добър избор от пожарникар бодигард от мутренска групировка

Жена икономист и световен шампион по шах, е по-добър избор от пожарникар бодигард от мутренска групировка

/КРОСС/ По повод връщането на мандата от "Има такъв народ" стана ясно, че:

- Слави Трифонов няма намерение да става премиер. Всички, които се вълнуваха - Ама каааак, Слави ли ще ни бъде премиер!?, могат да се успокоят.
- Жена икономист и световен шампион по шах, каквато предлага за премиер "Има такъв народ", е по-добър избор от пожарникар бодигард от мутренски групировки (по-този въпрос някои смятат, че мутрата е по-добър вариант, но не са мнозинство).
- Възмущението, което се лееше от симпатизанти на "Демократична България" срещу партията на Слави прерасна в съжаление, че тя няма да прави правителство. Що така? Защо не се възмутиха, че "Демократична България" обяви подкрепа за правителство с мандата на "Има такъв народ", ами тихо потриват ръце друг да вади въглените от огъня?
- Кой е против нови избори и се е хванал като удавник за сламка за правителство на "Има такъв народ" с 51 депутати в парламента?
- Нови избори дават шанс на всеки - и Борисов се надява да качи резултата, и "Демократична България", и "Има такъв народ", и БСП, и патрЕотите, и "Възраждане". И Божков дори. Избори начесто са нещо характерно в много страни в последните години (в Испания 4 пъти за 4 години, в Израел 4 пъти за 2 години, във Великобритания и т. н.).
- След Борисов ще има няколко преходни правителства и избори почти всяка година поне още три пъти. Такива са последствията от мафиотското управление.

Иван Бакалов, Фейсбук

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Къде са „юнаците балкански“ т.е. честните новинари да напишат, че Слави, който преди 3 години обеща 1. Мажоритарни избори 2. Парламент от 120 депутати 3. 1 глас =1 лв., сега безсрамно, презрително и арогантно се изплю над 600 000 вярващи наивници подписали за Референдума и 500 000 гласували за него с надежда, че ще промени нещо. Блажени са вярващите баламурници!

27.04.2021 11:22:00

Велизар Енчев

Току-що картите паднаха!СЛАВИ ТРИФОНОВ ДЕМОНСТРИРА ПРЕЗРЕНИЕ КЪМ НАРОДА И ИГРАЕ ЗА ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ НА ГЕРБ. ИТН ще върне мандата, защото пази гърба на Борисов, сляпа е за златните кюлчета в Бояна, отказва ревизия на властта и дава втори шанс за нов мандат на ГЕРБ и патриотарските му патерици. Шоуто предаде протеста. Промяната се изроди в подмяна.

26.04.2021 23:49:30

Анонимен

ИТН ....и всякакви нарекли се опозиционни партии със своите недекватни действия затвърждават властта на Борисов .Патерици на ГЕРБ !

26.04.2021 14:53:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.