• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Ралица Иванова: Мисията на Еvents Guide Bulgaria е да разкрива предимствата на туристическите ни райони

Ралица Иванова: Мисията на Еvents Guide Bulgaria е да разкрива предимствата на туристическите ни райони

Ралица Иванова – основател и управител на „Ивент Плюс БГ“ ЕООД

/КРОСС/  Реализирахме специализирано издание за събитиен туризъм. Решихме да „обърнем прожекторите" и осветлим този специализиран туризъм, и по-конкретно конгресния, който според мен остава малко в сянка в сравнение с останалите, вече добре познати и традиционни за България видове туризъм. Другата причина да работим усилено в тази посока е защото тук се чувстваме можещи и уверени в това, което правим. Дългогодишният ни опит при провеждане на конгресни и бизнес събития е основание да свързваме експертизата си на работа именно с тази ниша. Ресурсите, с които разполагам като собственик на платформата eventplus.bg ми дава възможност да позиционирам по най-правилния начин такова специализирано издание.

Винаги се стремим да удовлетворяваме нуждите на клиентите ни, да даваме висока добавена стойност на услуги ни, да им помагаме да бъдат по-добри в това, което правят. Именно поради тази причина и предвид мисията ни, която е „заедно да превърнем България в предпочитана дестинация за събитийни прояви", създадохме едно ново за пазара, дигитално и иновативно специализирано издание в полза на всеки, който организира събития или иска да се образова в тази посока - Еvents Guide Bulgaria.

Фокусът му е върху развитието на конгресния туризъм в страната. Излиза онлайн веднъж месечно, в платформата www.eventplus.bg.

В девет поредни броя по интерактивен начин може да се запознаете с предимствата на всеки един туристически район, започвайки с информация за конгресната база, минавайки през ресторантите и традиционните храни и напитки и стигайки до забележителностите, които отличават всяко едно туристическо кътче в България. Материалите се базират на изследване, проведено от студенти от Великотърновския университет. Всички статии, анализи и оценки са изготвени от академичната общност на катедра „Туризъм" към висшето учебно заведение.

Всеки един брой предоставя информация и за териториалното разположение на районите на туристическата карта на страната. Освен на българските туристи и бизнес, изданието служи и за ориентир на организатори от външни пазари, тъй като предстои то да бъде достъпно на английски и други езици.

В забързаното ежедневие читателите може да нямат време, за да прочетат цялото богато съдържание, именно заради това за тяхно удобство водещата рубрика е достъпна и в аудио формат. Така дори най-заетите ни читатели, ще могат да се запознаят с предимствата на туристическите райони. И още от съдържанието, което може да откриете в различните рубрики:

• Възможностите за настаняване и конгресната база в хотелите, разделени видово според особеностите на населените места и общините в туристическите райони. Постарали сме се тук да има и видеоматериали на водещите градове за района;

• „Под лупа"- поставя се акцент на някои потенциални възможности на дестинациите за привличане на конгресни туристи или се разглеждат вече разработени в тази насока местни туристически ресурси, бизнеси, и др.;

• Предлагана услуга и предимствата на заведенията за хранене и развлечения;

• На фокус са представени град или градове на района, където според изследването има най-висока концентрация на места за настаняване с условия за конгресен туризъм;

• Забележителности и атракции в туристическия регион, представени с интерактивна карта

Освен това, изданието предоставя възможност на местата за събития да се представят по иновативен начин с видео материали. Рекламните позиции са обогатени с интерактивни визитки, активни линкове и директни препратки към специфично разширено съдържание с директна форма за контакт и изпращане на запитване.

 

Източник: Bgtourism.bg

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.