• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Пералните решения на LG първи в индустрията с верификация от UL за производителността на алгоритъма IM изкуствен

Пералните решения на LG първи в индустрията с верификация от UL за производителността на алгоритъма IM изкуствен

/КРОСС/ LG Electronics (LG) обяви, че приложената в надграждаемите им уреди за пране AI технология, е получила AI Algorithm Reproducibility Process верификация от UL, глобален лидер в сферата на научната сигурност.1 Сертификацията е първа в сектора на продуктите за дома и потвърждава усъвършенстваните способности на Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD™) технологията на LG, която използва дълбоко структорирано обучение, за да разпознава типа на тъканта в пералните машини или сушилните, или да оптимизира цикъла на пране и настройките за всяко зареждане.

Изпълнявайки всички обещания към потребителя, LG технологията AI DD е първото AI решение, използвано в продукти за грижа за прането, която получава признание от UL. Най-съвременната технология на компанията е преминала през комплексно оценяване на функционалностите, за да се установят възможностите й, които UL измерва по няколко критерия като устойчивост на „учебните“ данни, които LG използва, и изпълнението на алгоритъма повреме на реална употреба на продуктите.

Пералните решения от LG, които съдържат AI DD предоставят на потребителите по-голямо удобство и нежна грижа за тъканите. Революционната AI DD използва дълбоко структурирано обучение, технология, която позволява на компютрите да мислят и и да се обучават сами, като автоматично определят оптималния цикъл на пране за всеки тип тъкан. Измервайки теглото и определяйки мекотата на всяко зареждане, интелигентните перални и сушилни на LG дават отлични резултати всеки път, оставяйки дрехите и спалното бельо свежи и чисти, докато минимизират максимално износването на тъканта.

Диференцираната AI технология е призната и от множество други организации като Korea Testing Laboratory (сертификация за безопасност на AI) и Korean Standards Association (AI+ сертификация).

Тази година LG издига иновациите при домакинските уреди на още по-високо ниво с представянето на своята концепция за надграждащи се уреди. Подобрявайки удобството и добавената стойност за потребителите, надграждащите се уреди от LG добавят нови функционалности чрез софтуерни и хардуерни подобрения, достъпни през приложението ThinQ.

Да бъдем първите в бранша, които получават верификация от UI за революционната ни AI технология е доказателство за нашето лидерство в глобалния пазар на домакински уреди, споделя said Лиу Дже-Чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “LG ще продължава да издига потребителското изживяване на нови нива и да прави живота по-лесен всеки ден чрез своите иновативни уреди, разработени посредством най-модерната ни и уникална AI технология за перални решения.”

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.