• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

БНТ и sportal.bg с обща онлайн платформа за Катар 2022 г.

БНТ и sportal.bg с обща онлайн платформа за Катар 2022 г.

/КРОСС/ Българската национална телевизия и sportal.bg подготвят съвместна онлайн платформа за световното първенство по футбол Катар 2022. 22-рото издание на най-големия футболен форум ще се проведе от 21 ноември до 18 декември, а дигиталните потребители ще могат да научат всичко за него на bnt.sportal.bg. 

Мащабният проект ще бъде базиран на последно поколение технологична платформа и ще предложи разнообразно и качествено съдържание за всичко, свързано със световното първенство по футбол Катар 2022, като отговори на най-високите очаквания на широката футболна аудитория. Денонощно в платформата ще бъде публикувана актуална информация за всичко значимо, интригуващо и любопитно от турнира в текстов и видео формат. 

Всички 64 мача ще бъдат излъчени на живо онлайн в bnt.sportal.bg с коментари на журналистите от Българската национална телевизия. 

В допълнение към стрийминга на живо, платформата ще предложи богата видео секция с разширени репортажи за всяка една среща, интервюта с треньори и играчи, материали за отборите, превюта за мачовете, профили на звездите, ексклузивни репортажи от градовете-домакини, представени от пратениците на БНТ на мястото на събитието. Всичко това ще бъде допълнено с ексклузивен снимков материал и богата статистическа информация за футболистите и отборите-участници. 

Информация за Българската национална телевизия

Българската национална телевизия (БНТ) е обществената телевизия в България, открита официално на 26 декември 1959 г. Тя е първата национална телевизионна програма с политематичен профил, насочен към най-широка аудитория. Програмното ѝ съдържание е сформирано от новини, силна публицистика, документалистика, спорт и развлекателните програми за цялото семейство, съобразено с обществената мисия на БНТ и ЗРТ. Съдържанието на обществената телевизия се разгръща и в дигиталните ѝ платформи - bntnews.bg, bnt.bg, мобилно приложение, както и в официалните подкаст канали и социални мрежи на медията. БНТ традиционно е домът на най-големите спортни събития в т.ч. световни и европейски първенства по футбол и Олимпийски игри. От 1966 година до сега националната медия неизменно ни прави съпричастни на всички световни първенства по футбол. 

Информация за sportal.bg

Sportal.bg е водещата спортна онлайн медия, част от Sportal Media Group. Компанията управлява дигитални издания в категории като спорт, новини, бизнес, лайфстайл, електронна търговия и услуги, както и над 45 различни канала в социалните мрежи. Основана през 2006 г., Sportal.bg се утвърди като най-успешната дигитална спортна медийна платформа, предоставяща навременни и достоверни новини, коментари, анализи, статистика и интервюта на широка спортна тематика. През 2021г. Sportal Media Group бе придобита от базираната в Швейцария медийна група Ringier AG, оперираща в над 19 държави по света.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.