• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Теми и гости в сутрешните блокове на телевизиите на 24 май 2022 г.

Теми и гости в сутрешните блокове на телевизиите на 24 май 2022 г.

/КРОСС/ БНТ, „Денят започва“

Тема: В празничния 24 май, специален гост - министърът на образованието и науката акад. Николай Денков

Тема: Ще бъдат ли настанени в държавни бази мигрантите от Украйна? Разговор с председателя на Агенция за бежанците Мариана Тошева

Тема: Ще купува ли България руски газ в рубли? Коментар на енергийния експерт Иван Хиновски

Тема: Възможни ли са компромиси в отношенята между България и Северна Македония 

 бТВ, „Тази сутрин“

-

Нова телевизия, „Здравей, България“

Тема: На 24 май – Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, „Здравей, България“ ще предложи удължено петчасово издание от 07:00 до 12:00 ч. Специалната програма на сутрешния блок на NOVA, посветена на националния празник, ще срещне зрителите с любопитни личности, интересни истории и тържествените чествания от цялата страна.

Тема: Виктор Николаев ще бъде водещ в студиото на „Здравей, България“, където ще даде думата на хората, съхраняващи и предаващи просветата – българските учители. Специални среща и разговор за силата на словото в трудни времена предстои и с писателите Георги Бърдаров и Захари Карабашлиев.

Тема: В изнесеното студио пред Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий” в София Ани Салич ще следи всичко интересно от празничния 24 май и ще се срещне с редица вдъхновяващи събеседници. Невена Василева ще разкаже за празника в морската ни столица Варна. Репортерите на NOVA ще направят зрителите свидетели на празничните чествания и шествия на хиляди ученици и от всички краища на България – Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Хасково, Лом, Враца и Благоевград.

Тема: Празничната програма в „Здравей, България“ ще допълнят историите на известни българи със спомени за любимите учители и моменти от училище.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.