• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Подобрената термопомпена система LG THERMA V работи с висока ефективност и нисък шум

Подобрената термопомпена система LG THERMA V  работи с висока ефективност и нисък шум

/КРОСС/ LG Electronics (LG) продължава фокусът върху развитието на термопомпените решения за ефективно отопление и охлаждане на вътрешни пространства. Системата Therma V R32 Monobloc S Air-to-Water Heat Pump (AWHP) е усъвършенстван продукт от последно поколение, който работи на принципа всичко-в-едно и осигурява висока производителност, надеждност и ефикасност. LG HVAC продуктите са признати от специалисти и потребители като най-безшумните системи от Therma V серията досега. Потребителите могат да следят за наличието на инициала “S” в името на продукта от серията AWHP, за да са сигурни, че залагат на модел с редуциран шум в работен режим и подобрено изпълнение.

Много по-устойчиви от конвенционалните термопомпи, AWHP системите използват за източник на топлина въздух от външната среда, за да намалят употребеното електричество и да повишат енергийната ефективност. Като част от широката гама продукти в линията AWHP, Therma V R32 Monobloc предлага пълен пакет на услугите. Продуктът е изграден от вътрешно (IDU) и външно (ODU) тяло в общ компонент, чрез което е избегната инсталацията на вътрешен компонент и тръбопровод за свързване на хладилен агент. Благодарение на този удобен всичко-в-едно дизайн, всички хидравлични компоненти, включително сензори, клапани и топлообменник, са интегрирани във външното тяло (ODU). Така инсталацията е гъвкава, спестявайки максимално пространство, а редуцирането на риска от вътрешен хладилен теч, я прави и изключително безопасна.

Последното поколение модел Therma V Monobloc S предлага диференцирана стойност с подобрена производителност и по-тиха работа. В тих режим (Low Noise), термопомпеното решение произвежда нива на шума от само 35 dB(A) 1което означава, че системата е по-тиха от обществена библиотека. 2 Така Therma V Monobloc S отговаря на стриктните европейски норми за нива на шума дори при инсталиране на само 4 м. от съседния дом. 

Всички продукти от семейството на Therma V съчетават в себе си мощно действие и висока ефективност, показателно и А+++ Energy Label обозначението.  Енергоспестяващите характеристики са благодарение на революционния LG R1 Compressor™, който освен това осигурява и надеждно отопление и топла вода дори при минусови темперетури от -25 градуса по Целзий (работейки на 100% от оперативния капацитет при -15 градуса по Целзий и нагоре).

Допълнително, Therma V R32 Monobloc S предлага и удобно, умно управление с интуитивен сензорен интерфейс. Лесен за навигиране, той позволява на потребителите да планират работата му и да променят настройките на режима, за да адаптират производителността така, че да отговаря на сезона или нуждите на домакинството. Съвместимостта му с мобилното приложение LG ThinQ™ позволява на потребителите да контролират системата от всяка локация в дома или извън него.

Усъвършенстваното всичко-в-едно решение на LG Therma V R32 Monobloc S предлага тих и комфортен домашен уют съчетан с непрекъснат достъп до топла вода през цялата година,” казва Джеймс Лий, ръководител на отдел Air Solution Business Unit в LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “Ще продължим да разширяваме обхвата на нашите HVAC продукти, за да отговорим на разнообразните нужди както на бизнес партньорите ни, така и на крайния потребител.”

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.