• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Kaufland празнува 100 000 последователи в TikTok със специален танц

Kaufland празнува 100 000 последователи в TikTok със специален танц

/КРОСС/ Лидерът в модерната търговия Kaufland България ще отбележи старта на учебната година и ще отпразнува 100 000 последователи в своя TikTok канал на 13 септември със специално TikTok събитие. То ще се състои на паркинга на хипермаркета на Kaufland на бул. „Ген. Тотлебен“ и ще започне в 16.30 часа.

Много игри и вълнуващи преживявания очакват всички гости на събитието. Сред специалните изненади ще е срещата с 5 от най-актуалните TikTok звезди на България, които сред подрастващото поколение се радват на популярност сравнима с холивудските звезди.

Николай, Ивелина, Денислав, Боян и Мегсън ще предизвикат гостите да се включат поредица от игри, за които единствено се изисква чувство за хумор и бързи реакции. Автографи няма да бъдат отказвани, като дори и да не сте подготвени, в Kaufland всеки може да намери богато разнообразие от високачествени ученически пособия, които могат лесно да се превърнат в уникат с пожеланието от любимата родна TikTok звезда.

Кулминацията в събитието ще е специален TikTok танц, в който ще бъдат предизвикани да се включат всички на живо. TikTok е най-популярната социална мрежа за подрастващото поколение, която придоби популярност именно с кратките си забавни видеа.

Освен поредицата от забавления, гостито на събитието ще видят на паркинга на Kaufland и инсталации, свързани с опазването на климата, както и ще научат повече за възможности за кариерно развитие, подкрепа и работа в компанията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.