• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Лесен начин за укрепване на имунитета

Лесен начин за укрепване на имунитета

/КРОСС/ Лекари припомниха евтин и ефикасен начин за укрепване на имунитета.

За да се предпазите от вируси, в това число и от коронавирус, всички средства са добри, дори ако говорим за народна медицина. Кардиологът Владимир Хорошев припомни евтино, но ефективно лекарство, което укрепва в пъти защитните сили на организма.

Все още няма лек за коронавирус, но има начини за намаляване на риска от инфекция. COVID-19, като всеки друг вирус, атакува имунитета на човека. Сред средствата, които укрепват имунната система, Владимир Хорошев постави на първо място прополисовата тинктура.

"Има добри и силни имуностимулиращи лекарства. Бих препоръчал на хората да използват прополисова тинктура по време на пандемията от коронавирус. Тази тинктура има отличен ефект върху имунната система. Прополисът стимулира нейната активност и по този начин намалява рисковете от заразяване", каза Хорошев.

Тинктурата от прополис може да се закупи готова от аптеката или при пчелари. Лекарят заяви, че можем да я приготвим и сами у дома. "Водна или алкохолна тинктура е лесна за приготвяне. Ако има прополис у дома, тогава можете да направите тинктура, като използвате медицински спирт от 70 градуса. Ако нямате такъв, тогава можете да използвате обикновена водка. Прополисът се настъргва на ренде и се накисва в спирта или водката като се оставя да постои за няколко часа. В зависимост от дозата прополис получавате 10-15 или 20 процента тинктура".

Важно е да запомните, че прополисовата тинктура не лекува вируси и заболявания, а само укрепва имунната система, което помага на организма сам да се справи по-безпроблемно с инфекцията. /БГНЕС и РИА „Новости"

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.