• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Тома Томов: Ако не беше коронавирусът, Тръмп щеше да победи

Тома Томов: Ако не беше коронавирусът, Тръмп щеше да победи

/КРОСС/ Ако не беше коронавирусът, Доналд Тръмп щеше да победи, той не с е справи абсолютно с това нещо, считах го за нарцис, но когато гласуват 72 милиона, 12% от черните и една трета от латиноговорящите, това ще остане в историята на САЩ. Това каза журналистът и депутат от левицата Тома Томов след вота в Америка и избора на Байдън за президент.

Според него САЩ не вървят надолу, а ще просперира в следващите години. Байдън е против силните петролни и газови компании, той е за зелената енергия, за ядрената енергетика, за четвърта научна техническа революция, каза още журналистът. Тежка вътрешна борба ще е в Америка, може би ще е по-силна, не е тръгнала надолу, по-силна на ново технологическо модерно равнище, но десетки милиони души няма да има какво да правят, смята още Томов. Той обясни, че Тръм вероятно ще се подготвя да се върне, а ако създаде свой медиен гигант ще остане в политиката дълги години.

Камала Харис, първата чернокожа жена с мигрантски произход, която ще заеме поста вицепрезидент на САЩ, Томов нарече агресивен конформист. Той обаче не отрече качествата й и наблегна на произхода й. Тя не търси корените на своята майка, тя е брами по майчина линия - 1000 поколения най-качественото нещо, което е създала Индия, върхът на кастовата система, Индира Ганди беше брами, каза още той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Томов вместо да си гледа старините и спомените по отминалото сладко време, тръгнал да доказва че е ватник и в червата, това го знаем Томов, а за пандемията се сърди на другарите ти в Пекин....

15.11.2020 08:29:33

Анонимен

Томчо,ако Левски беше с ботуши ,нямаше да го хванат ! Нали ?

14.11.2020 15:51:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.