• 24 Септ 2021 |
 •  USD / BGN 1.6695
 •  GBP / BGN 2.2877
 •  CHF / BGN 1.8058
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 3°C

Цифровата трансформация променя бизнес пейзажа и в България

Цифровата трансформация променя бизнес пейзажа и в България

/КРОСС/ Още през март 2021 Европейската комисия представи визия, цели и пътища за успешна цифрова трансформация на Европа до 2030 г. или така нареченото „цифрово десетилетие на Европа“. Сред основните точки на този „цифров компас“ е и цифрова трансформация на предприятията.

Цифровата трансформация се отнася до трансформацията на бизнес операциите – това е процесът на използване на цифрови технологии за създаване на цифров бизнес модел. Обратната връзка от клиентите, разширената аналитичност, ефективността и гъвкавостта са някои от факторите, които правят дигиталната трансформация изключително важна за конкурентоспособността на бизнеса.

Подобрен клиентски опит

В ерата на пандемията опитът на клиентите е по-важен от всякога. Клиентите не само очакват бизнесите да доставят продуктите си незабавно, но и искат достъп до висококвалифицирани и винаги налични ресурси. Това изисква надеждна и задълбочена информация, която може да бъде генерирана от ERP система.

В комбинация с правилната стратегия за управление на данни, съвременните ERP решения от типа на Soft1 Series 5 предоставят впечатляващо количество данни за всички аспекти на поведението на клиентите. Колкото по-добре една компания се възползва от прозрения, предоставени от структурирани и неструктурирани данни, толкова по-подходящо, персонализирано и гъвкаво ще бъде нейното клиентско изживяване.

Разширена аналитичност

Тъй като цифровите технологии продължават да се развиват, областта на анализа бързо се променя. Например много дигитални технологии съчетават традиционното отчитане и анализ с машинно обучение. Основното предимство на разширената аналитичност е тяхната лекота на използване, в смисъл, че не е необходимо да бъдете експерт, за да ги използвате. Друго предимство е, че те могат да визуализират данни, използвайки генериране на естествен език. Това прави платформите по-достъпни за потребителите, независимо от нивото им на опит.

Подобрена ефективност

Дори ако бизнес операциите ви са идеални, пак ще искате да бъдете още по-продуктивни и ефективни. Цифровата трансформация включва автоматизация, интеграция на данни и подобрения на процесите, които надграждат бизнес операциите и позволяват по-ефективна и по-интелигентна работа. Много ERP системи са проектирани въз основа на стандартизирани най-добри практики за минимизиране на неавтоматизирани задачи и граници на грешки.

Повишена гъвкавост

Съвременният бизнес трябва да бъде гъвкав, за да се справя ефективно с предизвикателствата. Цифровата трансформация им позволява да реагират на промените и непрекъснато променящите се нужди на своите клиенти, като по този начин развиват култура на подобрение с дългосрочни ползи.

В същото време дигиталната трансформация обучава служителите и подобрява техните умения. В дългосрочен план това е бизнес инвестиция, която подготвя хората за още повече нови технологии, от които бизнесът неизбежно ще се възползва в близко бъдеще.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2021 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.