• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Мария Захарова се подигра с цензурата над Тръмп в социалните медии в САЩ

Мария Захарова се подигра с цензурата над Тръмп в социалните медии в САЩ

/КРОСС/ Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова сравни блокирането на американския президент Доналд Тръмп в социалните мрежи с "ядрен взрив" в киберсредата и заяви, че това нанасяло удар по демократичните ценности, декларирани от Запада.Както е известно, всички големи американски платформи за социални медии блокираха акаунтите на републиканеца Тръмп. Twitter и Facebook обявиха безсрочно замразяване на акаунтите на Тръмп, обвинявайки го в подстрекателство към насилие.

"За да направят това, не им е било необходимо съдебно решение или становище на поне някакъв специализиран етичен орган. Те просто взеха и изключиха официалните профили на Тръмп. Дори лоялни американски партньори, които със сигурност не изпитват нежни чувства към Тръмп, не биха могли да издържат на подобна атака срещу западните ценности. Това решение може да се сравни с ядрен взрив в кибер среда - унищожението не е толкова ужасно, колкото ще са последиците", подчерта Захарова на страницата си във Фейсбук.

Според официалния представител на руското външно министерство така е нанесен удар по демократичните ценности, декларирани от западната общност. Така е започнало прекрояването на медийния пазар и най-голямата дигитална миграция в историята.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Къде е смешното ? Фактите говорят. Света не такъв какъвто беше преди 30 години.Бита определя съзнанието .А откъде идва техния бит за да имат наи-много матреялни блага от войни напоени с кръв.Това че едошъл момента да се спука балона е факт

17.01.2021 13:07:32

Анонимен

Права е!

15.01.2021 01:43:36

Анонимен

Колко смешно някой от Русия да ни поучава на демократични ценности.И тая много си е повервала.

14.01.2021 18:26:04

Григор Лилов

ПОЛИТИЧЕСКОТО ЛИЦЕ НА САЩ 14.01.2021 .*** Сегашен президент: Доналд Тръмп на 74 години *** Бъдещ президент: Джо Байдън на 78 години. *** Специален посланик на президента на САЩ по климата (отбелязвам поста заради важността на проблема): Джон Кери на 77 години. *** Лидер на републиканците в Сената: Мич Макконъл на 78 години *** Лидер на демократите в Сената: Чък Шумър на 70 години *** Лидер на демократите в долната камара в Конгреса – Палатата на представителите: демократката Нанси Пелоси на 80 години. *** Шеф на финансовата комисия на Сената: републиканецът Чък Гръсли на 87 години. И много, много политици, напуснали зрелостта и навлезли в старостта. . * Средната възраст на членовете на Сената на САЩ: 62 години, най-високата в историята му. * Средна възраст на членовете на Палатата на представителите: 57,8 години, също най-висока в историята му. САЩ са най-иновативната държава в света. САЩ са страната с най-много нови милиардери и милионери (ненаследствени) и държавата с най-младите по възраст милиардери и милионери. САЩ са страната с най-младата средна прослойка в света. САЩ са демокрацията с най-ниска средна възраст на населението. . На 60 и повече години нагоре години човек може да е свръхпрофесионалист на обществена служба и с огромен опит, но ще е рядко изключение, направо чудо, ако е останал визионер или се превърне в такъв. . Това ли – старостта, е най-перспективното, което можаха да предложат, което народът им избира, което управлява?! В държава и общество, които след рухването на Стената от години насам се нуждаят от нови идеи, от визионерство, които да тушират нарастващите обществени, социални и икономически проблеми в тях, които тази година вече всички видяха, че могат да се превърнат и в разломи?… . В свят, който се нуждае както от просветено лидерство, така и от нова визия, която липсва?….

14.01.2021 17:56:33

Николай Милков

Права е Захарова. Пропуснала е да каже, че това е част от фашизирането на държавите в западното полукълбо, за което освен друго се използва и раздуханата ковидистерия.

14.01.2021 17:50:04

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.