• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Политолог: След последните събития, единствената алтернатива е експертен кабинет

Политолог: След последните събития, единствената алтернатива е експертен кабинет

/КРОСС/ Изявлението на Радостин Василев беше безпрецедентно, това е действие на камикадзе. Оттук нататък той е политически труп, но едновременно с това нанася наистина сериозни щети на партията, към която се е бил присъединил по едни странни обстоятелства. Където и да бъде, той непрекъснато носи щети. Това каза политологът проф. Румяна Коларова в предаването „Тази неделя" по бТВ.

След последните събития според нея единствената алтернатива е експертен кабинет.

„Има втори момент, който е изключително тежък - това е външнополитическият скандал. Той в никакъв случай не бива да се подценява. Кирил Петков непрекъснато ги прави тия гафове, но оттук нататък и самият той е политически труп, или поне в рамките на Европа към него няма да се отнасят насериозно", посочи Коларова.

Според нея ДБ успява да запази своето достойнство, но трудно ще се дистанцира от ПП.

Журналистът Петьо Цеков коментира, че записът от събранието на Националния съвет на ПП звучи като среща на организирана престъпна група, която иска да раздели държавата. „В записа се чуват и много истини, но в крайна сметка на повърхността остава най-важното - начинът, по който ние сядаме тук и си разпределяме държавата. Самият факт, че този запис излезе, че 50 и кусур човека си говорят по „Зуум" по нощите, показва едно такова небрежно отношение към цялата ситуация", коментира той.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО РУМЕН РАДЕВ – ШЕСТ ЧАСА ПРЕДИ ОПОВЕСТЕНИЯ АТЕНТАТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ Румен Радев, все още има време да се вразумиш и да откажеш мандат на държавните изменници от ПП/ДБ. Не власт, а съд заслужават националните предатели, посмели да се гаврят в прав текст с българската държава и народ. Изходът от ситуацията е обявяване на извънредно положение, както вече те посъветваха да сториш мнозина видни представители на българското общество. Не се ли влушаш в думите им, погазиш ли и този път народната воля, ще извършиш най-тежкото предателство в историята на Третата българска държава. Вината за трагичните последици от този мандат ще се стовари върху теб. Защото връчиш ли им мандат, мафията в тяхно лице и в лицето на Герб, отново ще се съюзи, за да погуби под чужд диктат Родината ни! Изкупи позора си от натрапването на ПП на политическата сцена, което беше твое дело, по единствения възможен начин – като откажеш мандат на шарлатаните! Връчването на мандат на Денков в дадените условия е атентат срещу България Милена Върбанова

29.05.2023 13:46:02

Анонимен

Що се хабиш да се правиш на анализатор. Те си го казаха всичко е „ала-бала”.

28.05.2023 23:15:19

Анонимен

Господи, още един маразматик. Мислех, че поне тази е умряла и замлъкнала. Какви експерти ма, като във всяко министерство има партиен секретариат и му викат политически съветници. Първо не може да се излъчат експерти, ако не ги предложат политици, а те трябва да са идиоти да предложат някого, на когото не вярват и не могат да контролират. Експерта полага усилия да постигне определени цели. Кой ще определя целите? Само не казвай че ще ги определя обществото, тъпа крава.

28.05.2023 18:06:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.