• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Няма задържан за смъртта на 15-годишното момиче във Велико Търново

Няма задържан за смъртта на 15-годишното момиче във Велико Търново

Близки на мъртвата ученичка обвиняват 41-годишен мъж за трагедията

/КРОСС/ Няма задържано лице към този момент за смъртта на 15-годишното момиче във Велико Търново. Трупът е бил намерен от случайни граждани в сряда около 18.30 часа под скалния венец на Дома на алпиниста в старата столица. При първоначалния оглед по тялото са открити наранявания следствие на падане. В момента се извършва аутопсия. Работи се по всички версии - нещастен случай, самоубийство, непредпазливо или умишлено убийство. Това съобщиха в четвъртък от Окръжната прокуратура във Велико Търново.

Установено е, че описанието на момичето отговаря на обявеното за издирване по-рано същия ден дете от великотърновското село Ресен.

Извършва се повторен оглед на мястото с участието на алпинисти. До Дома на алпиниста е намерен само скъсан на дребни части международния паспорт на момичето.

Наблюдаващият прокурор Радослав Косев поясни, че момичето е видяно за последно в сряда сутринта около 7.30 часа в Горна Оряховица. Тогава девойката се е срещнала със своя позната. Разпитани са родителите на момичето. В момента тече разследване от Районното управление под ръководството и наблюдението на Окръжна прокуратура Велико Търново.

Близките на 15-годшната ученичка, която беше открита в сряда вечерта мъртва в покрайнините на Велико Търново са в шок и обвиняват 41-годишен мъж за съпричастен към престъплението.
"Загубено е вече моето момиче, няма го - умряло! Този, който отвлече детето ми и го хвърли от скалите. Този човек е наркоман, мафиот", плаче майката на Ипек- Анелия Илиева.
По непотвърдена информация, осмокласничката имала близки отношения с 41-годишен от селото. Въпреки обвиненията на близките към него обаче, до момента няма задържан извършител.
Направен е повторен оглед на мястото, където е открит трупа. Ппродължават и разпитите на свидетели. Води се разследване по по член 115 от НК за умишлено убийство.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.