• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Стоичков от съблекалнята на ЦСКА: Желаем ви успех, защото ви вярваме

Стоичков от съблекалнята на ЦСКА: Желаем ви успех, защото ви вярваме

/КРОСС/ Бившият нападател на ЦСКА Христо Стоичков и най-добрият треньор на България за XX век Димитър Пенев пожелаха успех на отбора във финала за Купата на България.

"Уважаеми фенове, футболисти и треньори, настъпва денят, в който трябва да сте шампиони. Събрали сме се, за да ви пожелаем успех, защото ви вярваме", заяви Стоичков в послание, отправено от съблекалнята на отбора.

Той беше там заедно с Пенев, с треньора от школата Сашо Борисов, с физиотерапевта Христо Запрянов и домакина Добри Димов, наричан бай Добри.

"Нарочно го правим това видео в тази съблекалня, защото в тази съблекалня е историята на ЦСКА. Желая ви много успех и на 15-и купата да бъде в тази съблекалня", каза още Стоичков.

"От три дни сме на хикс, но по време на мача половин гол да е за нас - от старото време - (това) е победа за ЦСКА", заяви Пенев.

В съблекалнята бяха и деца от школата на червените. Стоичков се срещна с тях, като им пожела да стигнат до мъжкия отбор.

"Това е Димитър Пенев, моят треньор. Човекът, който ми помогна да стигна върховете. Заедно постигнахме големи успехи за България на световно първенство. Искам и вие от малки да слушате вашите треньори. Да се трудите и да изпълнявате каквото ви казват, защото е за ваше добро. Независимо след колко години, да ги уважавате и почитате. Не само тях, а всички заслужили и дали живота си за ЦСКА. А специално него, като го видите на стадиона, се спирате, козирувате по армейски и го прегръщате", посъветва Стоичков момчетата.

След това той ги заведе в съблекалнята и ги разположи в ъгъла, където за пръв път е седнал при идването си в ЦСКА. Бившият нападател се върна в спомените си за Георги Димитров-Джеки, починал преди година, и за други свои съотборници, които са му подали ръка при първите му стъпки в отбора.

ЦСКА играе с "Левски" във финала за Купата на България на 15 май от 17.00 часа на "Васил Левски".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.