• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Василев: Има доста срещи между президента и Борисов последните месеци

Василев: Има доста срещи между президента и Борисов последните месеци

/КРОСС/ В момента има тясно взаимодействие между служебното правителство и ГЕРБ. Има доста срещи между президента и Борисов последните няколко месеца. Има ясно стиковане и координиране на действията, както от гледна точка на възстановяване на кадри, така и на възстановяване на порочни практики. Това каза съпредседателят на ПП Асен Василев в предаването „На фокус“ по Нова телевизия.

Според него е имало шанс да влезем в „Шенген“, ако политиката на кабинета „Петков“ е била продължена. „Смятам, че много помогнахме. Голямата вреда дойде, че всичко беше спряно наполовина“, заяви Василев.

Той обвини президента Румен Радев като основен виновник за това да не бъдем приети в „Шенген“. „В момента на „Капитан Андреево“ се възстановяват старите схеми. Всичко се прави за възстановяване на частната граница. Вместо напред, вървим назад“, каза Асен Василев.

Според него няма да бъде формиран кабинет с първия мандат. ПП най-вероятно ще върне втория мандат, тъй като поставените от партията условия не са били изпълнени. Правителство с трети мандат може да проработи, но то няма да е правителство на „Български възход“, а параван за правителство на ГЕРБ, ДПС и БСП, смята съпредседателят на ПП.

БСП в момента играят в един отбор с партиите на статуквото, които искат да върнат миналото, заяви Василев. „Това, което се е случвало 30 години, част от тези хора искат да го продължат по една единствена причина – че евросредствата, средствата от данъците на българските данъкоплатци те си ги разпределяха в едни обръчи от фирми и те не стигаха до българските граждани“, коментира Василев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.