• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Христо Мутафчиев демонстрира физзарядка, а Милена Славова кара рокерски мотор по чипровски килим

Христо Мутафчиев демонстрира физзарядка, а Милена Славова кара рокерски мотор по чипровски килим

при Митко Павлов в „Събота вечер с БНТ"

/КРОСС/ Тази събота (10 април 2021 г.), отваряме отново портала за забавление с щурото шоу „Събота вечер с БНТ" с водещ Митко Павлов.
Христо Мутафчиев, ще ни разкаже куп забавни истории, сред които как са го преследвали мутри, за да... му върнат пари. Актьорът споделя какво се случва с него, когато трябва да целуне колежка на сцената. Освен това, Христо ще проведе вечерна физзарядка и ще покаже на водещия техники, които е усъвършенствал с фитнес треньорката си.
За първи път в световната история на телевизията, рок легендата Милена Славова, ще кара рокерски мотор по чипровски килим в студиото на „Събота вечер с БНТ". Ще научим как и дали, жената с екстравагантни визии приема модерните прически на дъщеря си и как с помощта на ножица, кабел и мощен токов удар можете да оформите бретона си. Задават се и нови хитове от дуета Милена и Митко Павлов, които ще чуете и видите за първи път тази събота. 
За да е още по-горещо, на гости на Павлов ще бъде и скандалната Санта Китана заедно с балета си. Изпълнението, което ще покажат е за червена точка. Не една, но колкото и червени точки да сложим - все ще са им малко.

Фитнесът за широки усмивки отваря в събота по БНТ1.
Гледайте „Събота вечер с БНТ" тази събота, 10 април, в 21:00 ч.


За предаването

Още преди старта си през септември, новото съботно вечерно-развлекателно шоу на БНТ 1, обеща да не бъде поредното забавно предаване, създадено в изконните традиции на българското токшоу, а формат, който ще поддържа коремната ви преса във форма... чрез смях. И спази обещанието си.
Екипът се е постарал да забавлява всички пред малкия екран, като показва най-абсурдните и най-странните новини, чрез впечатляващи видеа и комични колажи. А гостите са много, но без интервютата, повтарящи шаблонните диалози, завършващи с въпроси относно бъдещите творчески планове. Всяка събота вечер зрителите виждат познати лица, но в напълно нова светлина, които се изправят пред предизвикателства, игри, експерименти и провокации - поднесени с много хумор и по нов, нетрадиционен начин.
Шоуто представя и много нови личности, чиито истории ще накарат устата ви да стои отворена поне 60 минути. А след това неминуемо ще говорите за тях с приятелите си!
Разбира се, че има и водещ. Е, той не е просто тв водещ, защото това е Митко Павлов, а втори като него няма!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

доставка на препарати за съдомиялна https://www.supermag.bg/chemistry/preparati-za-miene-na-sudove/Preparati-za-sadomialna

08.04.2021 18:04:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.