• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Росица Кирилова и Иван Радуловски в „Събота вечер с БНТ“

Росица Кирилова и Иван Радуловски в „Събота вечер с БНТ“
Нова порция звездно забавление, бъдещи импро легенди и музикален десерт в студиото на Ники Станоев

/КРОСС/ Тази събота (24 септември), в 21:00 ч., в шоуто „Събота вечер с БНТ" Ники Станоев ще посрещне една от най-големите български естрадни певици Росица Кирилова. Тя ще разкаже за турнето, което започна в началото на лятото и продължава с пълна пара. Зрителите ще разберат любопитни подробности от нея като: „Правила ли е Росица Кирилова песен за Лили Иванова?" и „Наистина ли първият дует в живота ѝ е бил със Стефан Данаилов?". Звездата ще разкаже и за старата си страст, която е възродила - фотографията и какво обича да заснема.

В „Събота вечер с БНТ" зрителите ще се забавляват с импро артистите от „ШиЗи Импро Театър" Яна Огнянова, Златин Цветков, Илиан Илков и Катя Бръмбарова. Четиримата актьори ще импровизират върху задачи, които получават на момента. Какво е „човешко дистанционно" и как може да се води диалог единствено с въпроси - това са само част от предизвикателствата, с които талантливите комедианти трябва да се справят.

Музикалният десерт в шоуто ще бъде поднесен от харизматичния певец Иван Радуловски, който ще разкрие повече за новата си песен и новия албум, по които работи. В края на разговора той ще разкаже как се е озовал зад океана и за шоубизнеса, който развива на тази мечтана дестинация.

Гледайте „Събота вечер с БНТ" всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1 с водещ Ники Станоев!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.