• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Даниела Везиева: Политиците трябва да говорят много умерено

Даниела Везиева: Политиците трябва да говорят много умерено

/КРОСС/ В предаването „Лице в лице" по бТВ Даниела Везиева, каза че госпожа Нинова не за първи път прави внушения по отношение на мен. „Днес каза, че ме била уволнила. Това не е вярно. Аз си подадох заявление за освобождаване. Вярно е, че за този период научих как може да работи една администрация по много различен начин."

Прословутият Египет, за който се говори, имаше световно изложение, където участваха всички държави, обясни Везиева. „Аз предвождах делегация и в тази делегация имаше много хора от този бизнес. На ВМЗ, на Кинтекс имаше представители. По време на изложението бях с оръжейния бизнес. Така че опитите да се вмени, че имало чадър, че съм хванала някого и съм го завела в Египет...".

Аз не съм представяла Александър Манолев, той си е бизнесмен, ръководи си бизнес и беше в Египет като бизнесмен, категорична е Везиева. „В този бранш работят много хора. Всяко едно такова говорене съкращава работни места и затваря пазари. Политиците трябва да говорят много умерено. Опити за внушаване, намеци за корупция нарушават двустранни взаимоотношения и затварят пазари. Госпожа Нинова имаше седем месеца да направи нещо."

Моето вътрешно убеждение е следното - човекът, който говореше за социална политика, в същото време биеше бранша, който осигурява много работни места, заяви Везиева.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

И колко са работните места? В крайна сметка всичко трябва да излезне на светло, дори търговията с оръжие. То затова има регламенти. Ако отделен купувач иска да остане нещо в тайна, добре, ама не виждам как отделни контрагенти ще се откажат от изгодна сделка, само защото някой казал за някого че е корумпиран. В този бранш на никого не му пука за нищо освен за пари.

05.08.2022 12:42:35

Анонимен

Политика и национални интереси са несъвместими понятия. Предимство имат партийните интереси и личното оцеляване в политиката.

05.08.2022 08:03:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.