• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Виктория и българската делегация за "Евровизия" вече са в Ротердам

Виктория и българската делегация за "Евровизия" вече са в Ротердам

/КРОСС/ Българската представителка на "Евровизия'' замина рано тази сутрин за Ротердам, където ще се бори за победата в тазгодишния конкурс. Виктория подготвя участието си в "Евровизия" вече втора година, тъй като през 2020-та конкурсът беше отменен.

След продължителна подготовка и безсънна нощ, рано тази сутрин Виктория излетя за Ротердам, заедно с българската делегация за "Евровизия 2021". Въпреки огромната конкуренция, Виктория остава спокойна и оптимистична.

Всеки си мисли, че е готов, докато не стъпи на сцената и не види колко голяма е тя, поне аз така предполагам, и те обзема адреналина. Но сме много заредени с положителна енергия и нямаме търпение да пристигнем там, споделя Виктория.

Натоварен график и няколко репетиции очакват младата изпълнителка след като пристигне.

Очакванията са да зарадваме и да накараме много българи да се гордеят с това, радваме се, че България след 3 години вече е на "Евровизия", заяви Геновева Христова, музикален продуцент.

И макар че песента й звучи различно от останалите в конкурса, Виктория споделя, че точно това е била целта.

Завършва с много позитивен край, което е и цялата история за това как можеш да се чувстваш зле в дадени моменти, но все пак накрая трябва да оценяваш малките неща, смята Виктория.

Щастливи сме, че то стана възможно в тази тежка ковид ситуация, въпреки пандемията, въпреки всички трудности. Това публично-частно партньорство с "Лигна груп", което е уникално, смятам в момента в Евровизия, ни помогна всъщност да заведем на конкурса една прекрасна песен и един много силен участник, каза Йоана Левиева-Сойър, ръководител на българската делегация за "Евровизия 2021".

"Евровизия 2021" ще се проведе на 18, 20 и 22 май, а зрителите в България ще могат да гледат шоуто пряко по БНТ1 от 22.00 часа.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.