• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Вина от пет континента на Discover.Vino 2024

Вина от пет континента на Discover.Vino 2024

/КРОСС/ С голяма радост ви представяме предстоящото Discover.Vino 2024 – изложението на стотици вина от целия свят, представени в България! Датите са 17 и 18 май, петък и събота, а мястото – Sofia Event Center в Парадайс мол. След успешното завръщане на голямото изложение-дегустация на вносни вина през миналата 2023 година, вярваме, че с предстоящото издание ще надградим събитието, за да го превърнем в още по-богат и интересен празник на виното и културата, която то носи.

Discover.Vino 2024 ще предложи едно околосветско винено пътешествие с дегустации на стотици вина от 5 континента – от всички ценови категории, всички типове и стилове. Представят се както продукти от легендарни зони и знакови производители, така и вина на по-малко познати и много интересни региони.  Акцентите в предстоящото издание са върху Калифорнийските вина, представени от USDA (Департаментът по земеделие на САЩ) и Италия, представена от ICE (Италианската търговска агенция).   

Освен щандове с вина разпределени по зони: Франция, Италия, Иберия, Нов свят, Немскоговорящи страни, Балкани, Централна Европа и Закавказие, в предстоящото издание ще разполагате и с няколко тематични бара – Совиньон блан Бар, Розе Бар, Балкани Бар и Off-Wine Бар.

Последният ще представи бързо нарастващия сегмент на без- и нискоалкохолните вина, заедно с коктейлите на винена основа и т.нар. ready-to-drink напитки. Всички любители на виното, както и ресторантьори, сомелиери, бармани, баери, търговци и други винени професионалисти могат да опитат и опознаят без ограничения нови брандове и реколти, които ги интересуват. Изложението е добра възможност за общуване и пряк контакт между вносителите или самите производители, част от които пристигат у нас специално за събитието, и  посетителите – както крайни клиенти, така и работещи с вино професионалисти.

Discover.Vino 2024 е мястото, където чрез дегустации, разговори и участие в майсторските класове може да надградите и задълбочите знанията си за световното вино, докато му се наслаждаваме в компанията на съмишленици. На събитието ще разполагате и със зона с подбрани деликатеси, кафе и десерти, а също и интересна съпътстваща програма, която скоро ще бъде представена.

Тази година ще се наслаждаваме на елегантния комфорт на Sofia Event Center в Парадайс мол, с обширна тераса и вълнуваща гледка към Витоша. Discover.VINO 2024 – една дегустация, стотици винени открития!   Кога: 17 и 18 май 2024, петък, 16:00 – 21:00 и събота, 12:00 – 21:00 часа Къде: SEC (Sofia Event Center), Парадайс център Събитието е с вход.  

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.