• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

VinFast с първи доставки на електрическия си VF e34 (Видео)

VinFast с първи доставки на електрическия си VF e34 (Видео)

/КРОСС/ Виетнамският автомобилен производител VinFast обяви, че на 25 декември, на официална церемония, на клиенти са били връчени ключовете на първите представители на изцяло новия и първи по рода си за марката 100% електрически модел VF e34.

По случай стартирането на производството на VF e34 и неговите първи доставки, от VinFast анонсират и интересни бонуси, които компанията е предвидила за първите повече от 25 000 изразили своето желание да придобият електрическия модел преди неговото пазарно лансиране. Те ще могат да разчитат на безплатни пакети за интернет, чрез eSim, от MobiFone Telecommunications Corporation, 1 година безплатен наем на батерията, допълнително оборудване и други.

От VinFast анонсират също така и цените на месечния абонамент за батерията на VF e34, която е определена на 657 500 VND или около 29 щатски долара при максимален пробег от 500 километра на месец.

Електромобилите VF e35 (базова цена под 26 000 долара) и VF e36 ще бъдат от основна роля в стратегическото развитие на виетнамската марка, която анонсира плановете си за навлизане на пазарите в Европа и Северна Америка.

Обявените досега пазари на VinFast включват Германия, Франция, Холандия, САЩ и Канада. Има центрове за научноизследователска и развойна дейност в Германия, САЩ и Австралия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Браво на Виетнам. Пример как един скромен и амбициозен за развитието на своята родина народ може от пепелището на войната да достигне и задмине други страни. В България още си спомнят виетнамските работници, които прогонихме затова, че си съсипахме икономиката и безработица.

29.12.2021 16:51:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.