• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Мобилните приложения на VIVACOM вече са налични в HUAWEI AppGallery

Мобилните приложения на VIVACOM вече са налични в HUAWEI AppGallery

/КРОСС/ Oнлайн магазинът за приложения на Huawei - AppGallery, продължава разширяването на селекцията на най-любимите и най-полезните приложения, които са станали неизменна част от дигиталния лайфстайл на потребителя. Платформата предлага не само популярните приложения на глобално ниво, но и важни за клиентите качествени приложения на локално такова.

Мобилното приложение My VIVACOM е портал, който дава възможност за управление на всички услуги онлайн. Чрез него абонатите на оператора могат по-бързо и лесно да следят потреблението на услугите си в реално време, да плащат сметките си, да добавят допълнителни пакети и презареждат предплатени карти. Само с един клик може да се активира и роуминг.

Най-вълнуващото приложение на VIVACOM, интерактивният медиен портал TV GO, вече също е достъпно в HUAWEI AppGallery. Само с едно влизане, с потребител и парола от My VIVACOM, получавате достъп до най-доброто съдържание, навсякъде и по всяко време. Услугата предлага достъп до 90+ от най-популярните TV канали, филмов пакет MAXI и цялото съдържание на HBO в HBO On Demand. За децата порталът предлага английския видео курс Disney English, а за спортните фенове ексклузивно съдържание от пакетите MAX Sport Plus и DiemaXtra с интерактивни функции. Потребителите имат възможност да персонализират желани канали и филми в категории „Любими" или да ползват полезните филтри, за да търсят лесно и интуитивно в изобилие от телевизионни предавания и видеотека.

Дигиталният портфейл Pay by VIVACOM осигурява бърз, удобен и сигурен начин за управление на личните финанси. Приложението дава възможност за безконтактни плащания, трансфер на пари, онлайн пазаруване, следене на всички трансакции и дигитализиране на карти за лоялност към търговски обекти. Зареждането на виртуалната сметка в Pay by VIVACOM става чрез платежна карта или чрез банков превод.
Едно от ключовите предимства на Pay by VIVACOM e сигурната защита на данните и парите. Тя се гарантира от личните биометрични данни. Потребителят може да вижда данните само след идентификация с пръстов отпечатък или ПИН код. За всяка трансакция с приложението получава нотификация, и може да блокира/отблокира картата си само с едно докосване. Pay by VIVACOM помага за управлението на личния бюджет, като предоставя достъп до отчет за извършените плащания директно в приложението. И още - всички карти за лоялност могат да се добавят и използват чрез телефона. Така всеки потребител може да излезе спокойно от дома си само с телефона в себе си, без да носи пари в брой или платежни карти.

За меломаните HUAWEI AppGallery също има специално предложение - глобалната музикална и развлекателна платформа TIDAL, с която си партнира Vivacom. Потребителите имат възможност да слушат безплатно 60 милиона песни с високо качество, без реклами, както и да се насладят на ексклузивно съдържание като концерти на живо, моменти зад кулисите и албуми, които липсват в други музикални апликации. Стрийминг услугата, създадена директно от артисти по целия свят като Jay-Z, Beyoncé, Rihanna, Calvin Harris и други, свързва феновете и изпълнители чрез уникални преживявания като лайв концерти в "TIDAL X", нови известни изпълнители в TIDAL Rising и специално създадени от световноизвестни музикални звезди плейлисти. Платформата разполага и с богат каталог от песни и албуми от водещи български изпълнители.

Официалната платформа за изтегляне на приложения HUAWEI AppGallery е в топ 3 магазини за приложения в глобален мащаб. Тя е разпространена в над 170 държави и региони, с над 400 милиона активни потребители на месец. На локално ниво, HUAWEI AppGallery бързо се обогатява с най-полезните и любими приложения на българските потребители, сред които са и приложенията на VIVACOM.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.