• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Жесток побой над млад мъж посред бял ден в центъра на Видин

Жесток побой над  млад мъж посред бял ден в центъра на Видин

/КРОСС/ Жесток побой над млад мъж посред бял ден в центъра на Видин, докато извеждал децата си на разходка. По думите му е бит с бухалки, ударен е по главата, докато държал едногодишното си дете. Жена му също била бита. По случая има 4 задържани, сред които и една жена.

Владимир излиза с едногодишните си близнаци на разходка в центъра на Видин. Нападат го група мъже с бухалки. Преди ден имал друго пререкание на пътя. За да не бъде блъснат от автомобил, Владимир удря по капака на колата. Шофьорът се заканва, че ще се саморазправя с него. Ден по-късно Владимир е нападнат.

Помолих ги само да оставя детето. Тогава бях ударен с бухалка по главата. Видях, че през това време бият и жена ми, която държеше другото дете, разказва той.

Когато слиза от автомобила, съпругата му Кристина вижда, че Владимир е заобиколен от група мъже. От ударите, които му нанасят, той пада на земята и изпуска едно от децата си. Кристина взима двете деца и бяга. Нападателите заплашват семейството и с убийство.

Свидетели на случилото се разказват, че ситуацията е била много стресираща. Те са на мнение, че подобно нещо е недопустимо.

Близки на нападателите са на друго мнение. Според тях, мъжете са отишли да се помирят и разберат, но са нападнати от Владимир и съпругата му. Това ги провокирало да отвърнат на удара. Те твърдят, че близките им не са носили бухалки и ножове.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Бандити

Само АК-47 ще нося и ще си го купя на черния пазар Група павиани раздават правосьдие Докато не натрьшкат тази паплач оправяне няма Сега има разследване от дежурен прокурор И следва няма доказателства Когато ги пратиш в моргата за самозащита ще има вече наистина факти и трупове Каквото и да е направил младежа ние от дьржавата помощ не сме видяли Биха сина ми в у-ще навремето

19.05.2020 21:09:12

Анонимен

Група мангали са отишли организирано да се "помиряват" с букалки и колове? Тази напаст унищожава клетата майка България!

19.05.2020 12:05:21

Анонимен

Гешефт е на ход!

19.05.2020 09:28:18

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.