• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Аквапаркът в Слънчев бряг отвори врати при безпрецедентни мерки

Аквапаркът в Слънчев бряг отвори врати при безпрецедентни мерки

/КРОСС/ Аквапаркът в Слънчев бряг отвори врати и посрещна първите си гости при безпрецедентни мерки за сигурност от основаването си. Целта е да бъде запазено здравето на служителите и на гостите, като се предложи една незабравима ваканция с много забавления. Всички съоръжения работят, но на ротационен принцип.
Аквапаркът е любимо място през лятото сред туристите по цялото Черноморие

В първите седмици на лятото водната атракция ще посреща гости от 10 до 16.30 часа, като са предложени специални цени - 34 лева за възрастен, а за деца - 17 лева, съобщи за bgtourism.bg Христомир Куцаров - Маркетинг мениджър.

Екшън Аквапарк е воден тематичен парк, простиращ се на 36 декара площ в западната част на най-големия курорт в България - Слънчев бряг. Екшън е първият аквапарк в България и гордо носи своето име, защото тук посетителите вдигат адреналина си на макс. Сред любимите съоръжения на малките и големи туристи е най-дългата водна пързалка, по която разходката продължава 165 метра. От годините на своето създаване паркът не е спирал да се развива, добавяни са водни атракции и пързалки, повишавано е качеството на обслужване и анимацията в парка.

Домакините взеха всички мерки за безопасност срещу разпространението на коронавируса, като още на входа и на няколко места в аквапарка има информационни табели.

Екшън е най-зеленият аквапарк в България. Обвит в красивата зеленина на тропически палми, кипариси и средиземноморски храсти, паркът разполага с безброй водни пързалки.

Понастоящем паркът предлага над 30 водни атракции и забавления, някои от които са без аналог в страната. Любими на всички гости са 330 метра дългата „Ленива Река", атракция за деца с 6 мини пързалки и водни оръдия, детска площадка за игра, прекрасните зони за плаж, разходка и релаксация.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.