• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Масон-сатанист планирал двете световни войни

Масон-сатанист планирал двете световни войни

/КРОСС/ Алберт Пайк е американски генерал, който още през 19 век т.е. преди 140 години е написал документ, в който е описал как ще се проведат три световни войни, пише днес онлайн портала "Курир".

На 15 август 1871 г. той изпраща писмо до свой приятел, в което описва плановете за три световни войни които са необходими, за да се създаде нов световен ред.

В писмото си той до последен детайл описва и трите световни войни.

Първата световна война според написаните планове на Пайк е трябвало да се случи, за да могат илюминатите т.е. масоните да свалят властта на царя в Русия и от тази страна да направят крепост на атеизма и комунизма.

Военните агенти на илюминатите ще предизвикат война между британската и германската империя. В края на войната комунизма ще бъде създаден в много страни, за да може да отслабне религията.

Чрез своя сътрудник Ото Фон Бисмарк, лидер на тогавашната германска държава, Пайк дълго време подготвя обстоятелствата, необходими за започване на Първата световна война. Неговите усилия приключват през 1914 г., когато група сръбски националисти извършват успешен атентат срещу австрийския крал Франц Фердинанд, което става повод за започването на Първата световна война.

Втората световна война е трябвало да започне със стимулиране на сблъсъците между фашистите и евреите, се казва в писмото на Пайк. Тази война трябвало да се води така, че нацизма да бъде унищожен, а евреите да станат толкова силни, че да могат да създадат държавата Израел в Палестина.

След Втората световна война комунизма трябва да бъде достатъчно силен, за да се противопостави на християнството.

Третата световна война ще се води между евреите и ислямския свят.

В тази война евреите и мюсюлманите ще се унищожат помежду си.

Междувременно, той посочва че вследствие на бойните действия в Третата световна война, повечето от световните нации ще бъдат духовно и икономически изчерпани. В този момент ще бъдат изтикани на преден план нихилистите и атеистите и ще стане социален катаклизъм.

След като бъде унищожена християнската култура в света ще бъде основано учението на Сатаната.

Кой е Алберт Пайк?

Пайк е роден през 1809 г. в Бостън, и е завършил Харвард. По-късно като генерал участва в американската гражданска война. Според очевидци, той се славил най-вече със свободното си говорене на 16 езика и имал една от най-влиятелните позиции в масонското движение в САЩ. Бил сатанист и редовно осъществявал окултни ритуали.

Кои са илюминатите? "Илюминати" е наименованието на тайна организация, която съществува от 18 век с цел да контролира събитията на планетата. Илюминатите постигат интересите си чрез своите агенти, които управляват решенията на големите корпорации и правителства. Целта на илюминатите е създаването на нов световен ред. Организацията е създадена от Адам Вайшапут на 1 май 1176 година.

Терминът "Илюминати" означава просветени. След реформите, които се случват през 19 век, илюминатите стават тайна организация в самата масонска организация.

/НИ/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Кой е източникът на този портал? Не съм го чувал.

01.12.2016 19:17:02

Анонимен

Важното е,че ще умрем. Или ще тръгнем по вечните ловни полета

31.10.2016 21:45:48

Анонимен

Баси простотията.

28.07.2016 15:13:59

Анонимен

V tazi statiq sa dopusnati dosta faktologi4eski gre6ki! Nai - qvnata ot tqh e 4e Bismark bil sutrudnik na Paik! Ne,ne e toi,a nemskiqt kaiser Vilhelm,toi e sutrudni4el na Iluminatite,za6toto v kralskite rodove te4e iluminatska kruv!

11.07.2014 09:22:12

Данаил Димитров

Заедно с дясната си ръка Мацини-"Баварски Илюминати" двамата организират и осъществяват въстанията в Османската империя, включително и Априлското въстание. Пълномощници на БРЦК и другите масонски ложи в Лондон са Касабов,Гръблев и М.Балабанов. Приятелят на Пайк-Дж.Мацини нарича себе си "Апостол на свободата" а девизът на неговата ложа е "Свобода или смърт".

17.07.2013 00:07:06

Christo

Мисля, че масоството и илюминатството неправилно се обвързва с йезуитите... Напротив, йезуитите са много ревностни и интелигентни христини, техните учени заведения са много престижни и до ден днешен... Не сам сигурен също, че сега илюминатите изповядват абсолютно същите цели и са абсолютно преки наследници на Вайшам и Пайк... Приема се, че днешните илюминати не са сатанисти, атеисти или ционисти, а тайна организация на Католияеската църква, която цели не нейното унищожаване, а укрепване...

15.07.2013 16:18:25

Анонимен

vi eba maikata maloymna

15.07.2013 01:52:20

Анонимен

ima vreme shte razberesh :)

14.07.2013 16:43:09

Анонимен

ujas

14.07.2013 16:18:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.