• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Полемиката за новото служебно правителство е в диапазона

Полемиката за новото служебно правителство е в диапазона

/КРОСС/  Осанна - разпни го!

Всъщност отново се бяга от основните въпроси, които стоят пред политиката и българите. А те изобщо не са кой какъв е и какво е правил от новите министри или началници. Всъщност целта е първо да се разкрият злоупотребите на старото правителство - доколкото може, разбира се, за краткото време, и второ - да се осигурят честни и неманипулирани избори. Дотук!

Дали харесвате или не харесвате новите министри, ще стоят още кратко време на власт. Изтърпяхте Онуй и главанаците около него 13 години, сега не можете три месеца да устискате. Хайде спрете се!

И всъщност, вместо да търсим кой източил язовир с чаша, за да се снима и кой какви фирми е продавал, да се съсредоточим върху тези, които точат зъби да ни управляват за по-дълго време.

"Партиите на протеста" се оказаха протестиращи за правата на ЛГБТ и руските шпиони, и борещи се със стари муцуни за нова промяна.

Един генерал от тях каза, че щели да приемат всякаква подкрепа /да приемаме ли, че визира ГЕРБ и ДПС?/.

То явно властта и парите не миришат, ама все пак да знаят хората какво очакват.

Всъщност важен въпрос е и търгуват ли се първите места в листите им??

Не искам да вярвам на слухове, но от доста места се чуват подобни неща. Например слагат на първите места в листите една бидонка, а тя плаща кампанията на партията и й гледаме фотошопа на всеки ъгъл..... и дори се говори за едни двеста бона, сменили притежателя си, за да се отстъпи място в една листа.

Практикуващите патриотинг национални предатели от колация "Ке умрем за наденицата" пък се кълнат /отново/, че няма да подкрепят ГЕРБ. Направо си представям как, ако случайно влязат в парламента, за доброто ни, ще се извъртят като наденица!

Партия Магаданс пък вече показа капацитета си. Който разбрал - разбрал.

ДПС в прав текст ни каза чии права отстоява и за какво се бори!

Така, че - умната! Не се занимавайте с глупости и решете важните неща. Не допускайте да замитат отновните проблеми пред държавата и обществото ни с дребнотемие!

 

Елена Гунчева/ фейсбук

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Румен Радев

Чух всякакви интерпретации. Явно фантазиите на бившия премиер извират от опита му с пълнене на шкафчета с евро и злато. Случаят не е такъв. Имам надежда, че България рано или късно ще има прокуратура, която ще се заеме с истинските престъпления и грабежи. Това е поредната интрига. Не е укоримо човек да се среща с бивш представител на митниците, който 20 г. не е в тази система. Укоримо е, когато министър председател разпорежда на действащ шеф на митниците да прикрива престъпления, защото някъде бил обещал. Визирам “Ало, Ваньо”. Няма да коментирам ченгеджийски похвати. Това е поредната интрига. Вече 5 години и аз, и моите съветници, и моето семейство сме подложени на непрекъснати атаки и инсинуации. Поръчителят е един, но не искам да го споменавам с коментари. Не искам да ги легитимирам тези спекулации, внушения. Целта им е една. Откога връчването на подаръчна торбичка с алкохол е престъпен състав? Румен Радев от Брюксел, където е на срещата на високо равнище на НАТО

15.06.2021 21:35:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.