• 28 Ноем 2022 |
 •  USD / BGN 1.8693
 •  GBP / BGN 2.2583
 •  CHF / BGN 1.9812
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 2°C

От 6 юли започва приема на документи за кандидат-магистри в УНСС

От 6 юли започва приема на документи за кандидат-магистри в УНСС

/КРОСС/ Университетът за национално и световно стопанство започва приема на документи за специалностите в ОКС „магистър“ от днес 06.07.2022 г. до 24.08.2022 г. включително.

Кандидат-магистрите могат да подават документи онлайн чрез сайта на университета, на място в Центъра за прием на документи в УНСС и в Регионалния център за дистанционно обучение – Хасково.

През учебната 2022-2023 г. университетът предлага над 90 специалности от пет професионални направления – „Икономика“, „Администрация и управление“, „Политически науки", „Обществени комуникации и информационни науки“ и „Социология, антропология и науки за културата".

Разкрити са нови магистърски програми, съобразени с изискванията на бизнеса – „Мениджмънт на социалните иновации“, „Икономика и право“, „Интелектуална собственост и творчески индустрии“, „Интелигентна цифрова енергетика“.

Приемът за всички специалности в образователно-квалификационна степен „магистър“ се извършва чрез конкурс по документи и/или полагането на конкурсен изпит – електронен кандидатмагистърски тест. Магистърските програми са в редовна и дистанционна форма и с различен срок на обучение – два, три и четири семестъра, срещу заплащане или по държавна поръчка. Предвидена е възможност за учене и работа при всички форми на обучение.

Кандидат-магистрите могат да намерят подробна информация за специалностите, сроковете и по всички интересуващи ги въпроси в уебсайта на УНСС на magistri.unwe.bg.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2022 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.