• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

За какво се борят противниците на Лукашенко?

За какво се борят противниците на Лукашенко?

                                     Може ли някой да даде ясен отговор

/КРОСС/ Струва ми се, че скоро земното кълбо забележимо ще се разклати от различни трусове. Все пак доведоха народите до краен предел паразитите капиталисти. И скоро ще има битка на живот и смърт на земята, защото залозите в бъдещата борба са необичайно големи.

По принцип всичко може да се коригира. И екологията може да се поправи както мечтаят тези таласъми, ред може да се въведе навсякъде, само че вампирите продължават да искат да пият човешката кръв до край.

Да живеят в свят, в който единици живеят добре за сметка на страданията и нуждите на милиони. И затова пътят към спасението от гледна точка на тези нечестивци е само един: масово унищожение на излишните, според тях, хора. А на останалите „щастливци" естествено ще им се наложи да бъдат оковани във веригите на електронното робство.

Защо казвам всичко това?

Защото събитията в Беларус са точно такива и са част от тази световна операция по унищожението на човешкия свят.

Седял е братът Лукашенко в своята микро страна и е правил всичко за своето удоволствие. И да кажем - сравнително добре го е правил. И заводите, и фабриките е запазил, и традициите е съхранил, дори праведното знаме не смени за някакви парцали, само че живееше нечестно. Боеше се силно да каже истината, която всъщност размахваше пред световните вампири, подигравайки им се.

В крайна сметка няма съмнение в това: той винаги е знаел, че неговата Беларус също е отрязана от СССР в резултат на преврата. И че всъщност цялата територия на СССР всъщност е била под игото на окупаторите. Знаел е и е мълчал, а в замяна на това паразитите не са го закачали и са му давали спокойно да си живее. И всичко би си вървяло по реда, но дойде време най-накрая да довършат света, за да създадат сатанистите своето собствено избрано от Бога царство и да премахнат просто ненужното и излишното от лицето на земята.

И тези гадове започнаха пандемията от коронавирус като последен етап от операцията за изпълнение на своите грандиозни кървави планове. И трябва да отдадем дължимото на Лукашенко - и този път той не продаде своите беларуси, не започна да имитира останалите, да затваря по домовете, убивайки с истинските болести с намордници.

Само че отново страхливо замълча, не казвайки пред света истинските мотиви за своите постъпки. Не се реши да каже истината, макар че я знаеше...

Още тогава се знаеше че вампирите няма да оставят това така. Все пак целият свят видя, че Беларус, отказвайки се от безумието на самоизолацията, не измря напълно, дори и грам не пострада.

И сатанистите разбраха това. Те ясно знаеха и се подготвиха за решение на проблема.
Ако Лукашенко не е пълен глупак, той разбира, че с него рано или късно ще се заемат. Ако го е разбрал, възможно е да се е подготвил и да успее да устои. Ако не - неговите дни са преброени... Естествено, не всички в тези бунтове са наемници. Няма как да наемеш всички. Но ясно едно, че и сред тях има наивници и просто глупаци.

Защо аз смятам, че всичко това е точно операция по неутрализиране на Лукашенко, който се осмели да отхвърли глобалната „пандемия"?

А какво друго да е?

Против какво е борбата?

И за какво? Против диктатурата?

От Диктатура до диктатурата, извинете, има разлика

Тук основното е какво диктува диктатурата? И съдейки по всичко в Беларус, тя диктува все повече по-малко вярно.

Какво по-добро е предложено?

За какво е борбата все пак? За някаква неразбираема жена с неразбираема програма?

За демократически ценности, след които страните започват да приличат на сметища?

Аз без съмнение бих подкрепил протестите, ако те отстояваха НАЙ-ДОБРОТО, но по дяволите, това очевидно не е така!

Приписани гласове? Ок, възможно е да е така. Но аз искрено не вярвам, че беларусите са толкова затъпели, че реално по-голямата част да са гласували за някаква жена на блогър в разгара на световната криза.

И тук, каквото и да правиш, трябва да бъдеш клиничен емоционален идиот, за да замениш Лукашенко с жена на блогър.

Какъвто и да е Лукашенко, но той не разяжда своята Беларус като молец. Не даде своя народ да бъде разкъсан от спасителя Бил Гейтс.

Ето в какво аз съм сигурен. Трябва да се разбере истинската съпротива.

Тук аз не видях нито един разумен лозунг, освен детско-женския капризен „Махай се!"

А това означава, че всичко е една ясно планирана ционистка операция по премахване на препятствие на пътя към най-бързото разчистване на земята от излишните хора.

Уви, изглежда че в Беларус има много идиоти, които все още не разбират как жестоко ги използват и на какво сега те сами разчистват пътя.

И ако операцията на вампирите бъде успешна, то „махмурлукът" за народа ще бъде жесток и постоянен...


Превод и редакция: Кросс

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.