• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

LG WashTower поставя нови очаквания за функции и удобства

LG WashTower поставя нови очаквания за функции и удобства

Съчетавайки перална машина, сушилня и най-нови технологии, последната иновация на LG води до истински резултати

/КРОСС/ LG Electronics представя най-новото си решение сред пералните машини виртуално на IFA 2020 на всеки, който търси максимално удобство в домакинската работа. Съчетавайки пералня и сушилня в един уред заедно с последните технологии и интелигентни функции на LG, WashTowerTM предлага пълен набор от грижи за дрехите и максимално улеснение за потребителите. Новият иновативен домашен уред ще е наличен в целия свят тази година, като продажбите започват следващия месец в Северна Америка.

За разлика от повечето конкуренти, предлагащи перални и сушилни поотделно, WashTower на LG е създаден като решение в един уред. В началото на целия цикъл, интегрирана единица показва колко време ще е необходимо както за прането, така и за сушенето. Пералнята предава информацията и към сушилнята, която автоматично задава оптимална опция и предварително загрява барабана на уреда, като допринася за по-добри резултати и съкращава общото време за пране и сушене.1

С уникалната визия на WashTower, дизайнерите на LG са се погрижили да улеснят максимално и използването му. За разлика от отделните перални и сушилни, където всеки уред има свой панел за управление, WashTower може да се похвали с един единствен интерфейс. Разположен между пералнята и сушилнята, обединяващият контролен панел улеснява всеки аспект при прането с уреда на LG.

Височината на LG WashTower е почти с 87 милиметра по-ниска от средната на пералня и сушилня. Така зареждането и изваждането на сушилнята отгоре е много по-лесно. А WashTower не отстъпва и по вместимост със 17 кг за пералнята и 16 кг за сушилнята.

Въвеждайки най-съвременните интелигентни технологии на LG и в прането, WashTower предоставя на потребителите едновременно изключителна работа и лесно използване. Благодарение на TurboWashTM 360° и изкуствения интелект Direct DriveTM (AI DDTM), пералнята гарантира бързо, нежно и по-добро изпиране на дрехите, прецизирайки теглото и мекотата им по начин, който изчислява най-добрата настройка при всяко зареждане на уреда. Усъвършенстваният изкуствен интелект намалява времето за работа и потреблението на енергия без да прави компромис с ефективността, а сушилнята използва технологията с пара на LG, като елиминира 99.99% от често срещаните бактерии.2

„Чрез иновативни продукти като TWINWash, а сега и WashTower, LG продължава да полага усилия за подобряване на удобствата за потребителите и да оптимизира пространствата в дома," споделя Дан Сонг, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Този уред е резултатът от непрекъснатите ни усилия да улесним домакинските задължения и да предложим на потребителите ни повече свобода за по-добър живот."

На тазгодишното издание на IFA, LG ще представи виртуална изложба през септември, включваща най-новите иновации като LG WashTower в зоната Грижа за дрехите. Опции с добавена реалност ще помогнат на посетителите да визуализират продуктите на LG в собствените си домове.
www.lg.com/global/exhibition/appliances

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.