• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Нови по-достъпни TWS слушалки от Sony WF-C700N

Нови по-достъпни TWS слушалки от Sony WF-C700N

/КРОСС/ Sony има нови по-достъпни напълно безжични слушалки, WF-C700N. Моделът е създаден след обработка и анализ на огромно количество данни за формата и индивидуалната чувствителност на различните размери уши. Данните са събирани от момента, в който компанията пуска на пазара първите в света "ïn ear" слушалки през 1982 г.

Цилиндричният калъф за зареждане е малък и лесен за пренасяне в джоб или чанта. Можете да избирате между черно, бяло, лавандула и градински чай и да откриете най-подходящия за вас цвят.

Слушалките са с шумопотискащи функции и режим Ambient Sound. При режим Ambient Sound микрофоните за околна среда улавят повече звуци от света около вас, за да може да получите максимално естествено преживяване, докато слушате, и да не прекъсвате връзката със заобикалящия ви свят.

WF-C700N предлагат и функцията Adaptive Sound Control, която променя настройките за околен шум в зависимост от това къде се намирате и какво правите. Слушалките разпознават местата, които посещавате често, като например офиса, фитнеса и любимото ви кафене, и превключват между отделните режими в зависимост от ситуацията.

WF-C700N осигуряват високо качество на звука благодарение на технологията за подобряване на звука DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Използвани са 5 мм говорители.

Освен това има издръжливост на батерията до 15 часа с включената в кейса батерия, както и водоустойчивост IPX4. WF-C700N предлагат Multipoint връзка, което означава, че можете да ги свържете с две Bluetooth устройства едновременно.

WH-1000XM5 вече и в Midnight Blue

След пускането им на пазара през 2022 г. безжичните слушалки WH-1000XM5 стават носители на множество награди. Сега Sony добавя тяхна версия в цвят Midnight Blue.

Устойчив дизайн

При разработката на WF-C700N и WH-1000XM5 Midnight Blue Sony залага и на устойчивите решения. В опаковъчните материали и за двата модела не е използвана никаква пластмаса.

WF-C700N ще бъдат налично от м. април 2023 г. на цени от приблизително 259 лв.

WH-1000XM5 Midnight Blue ще бъдат налични от м. април 2023 г. на цени от приблизително 819 лв.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.