• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Wizz Air получи наградата Value Airline of the Year

Wizz Air получи наградата Value Airline of the Year

/КРОСС/Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, с гордост съобщава, че е отличена с наградата 2016 Value Airline of the Year от Air Transport World (ATW), един от най-големите доставчици на мултимедийни и информационни услуги на глобалния авиационен пазар. Наградата беше връчена на Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на Wizz Air, по време на 42та церемония на ATW за годишните постижения в авиационната индустрия на гала вечеря в Сингапур.

Наградата, която е едно от най-желаните отличия за всяка авиокомпания, е признание за отличното представяне на Wizz Air, превъзходно обслужване и впечатляващо развитие през 2015.

Основните постижения на Wizz Air през 2015 г. включват успешното листване на борсата в Лондон, обновяване на бранда и освежаване на окраската на самолетите, рекордна поръчка на 110 машини A321neo от Airbus на авиошоуто в Париж, пускане в полет на първия си самолет A321 - първата авиокомпания в Европа, която оперира с 230 места. Освен това, Wizz Air отпразнува 100-милионния пътник, който лети на ниските тарифи на авиокомпанията.

Наред със забележителните постижения, Wizz Air е превозила над 19 милиона пътници през 2015 г., представляващи 22 процента повече в сравнение с 2014 г., паралелно с добавянето на 11 нови самолета Airbus и създаването на 400 нови работни места, за да достигне 2600 служители.

Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на Wizz Air, каза: " За нас е чест да бъдем отличени с тази престижна награда. С няколко забележителни постижения, 2015 ни отведе към нови висоти във всички отношения на нашата оперативност. Ние вярваме, че пътуването предоставя възможности, които могат да направят живота и света около нас по-добър и забележителната лоялност на нашите пътници, както и тази награда са потвърждение за нашите усилия да направим пътуването достъпно за всеки. През 2016 г. ще дадем още повече възможности чрез разширяване на нашата все по-нарастваща мрежа и предлагайки възможно най-ниските цени на пазара. Ние ще продължим да подобряваме обслужването на клиентите, като същевременно позволяваме на нашите пътници да направят своето пътуване с WIZZ „по мярка", според собствените си нужди: нашите много ниски цени на билетите ще отговарят на техните нужди, ако пътуват с ограничен бюджет и ако търсят допълнително удобство, те могат да се възползват от широката ни гама продукти и услуги."

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.