• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Wizz Air с нов летен маршрут от София до Закинтос

Wizz Air с нов летен маршрут от София до Закинтос

/КРОСС/ Wizz Air днес обяви, че добавя нова лятна дестинация към софийската си мрежа. София - Закинтос е поредният вълнуващ маршрут, който компанията ще стартира от България на 13 юни 2021 г. Билетите са вече в продажба и всички желаещи могат да направят резервация на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ на цени от само 58.99 лева*.

Остров Закинтос, наричан още Занте, е третият по големина от Йонийските острови и едно от най-интересните места в Гърция. Божествено красивите му плажове и изобилието от природни чудеса не оставят никого равнодушен. Има безброй много причини да посетите Закинтос. Сините пещери, разположени в северната част на острова, са една от задължителните причини и спирки! Наречени така заради зашеметяващо тюркоазения цвят на водата вътре в тях, която се отразява по скалите, пещерите са открити през 1897 г. и днес са изключително популярна забележителност.

Красивите местни плажове, разбира се, са друга притегателна сила - с техния фин, бял вулканичен пясък, тюркоазено синя вода, ярко слънце, бели скали и водни забавления, те ще оправдаят не просто очакванията, а мечтите ви. Например, плажът Навагио, или плажът на корабокрушенците, е наистина удивително място. Разположен в близост до китното планинско село Волимес, това е един от най-красивите (и фотографирани) плажове в цяла Гърция, където можете да видите останки от истински кораб, претърпял корабокрушение. Заслужава си да посетите и остров Маратониси, който се намира в средата на залива Лаганас. Не само формата му напомня на костенурка, но той е и едно от местата, където гнездят прочутите големите морски костенурки карета-карета, които днес са застрашен от изчезване вид.

Както и да решите да прекарате почивката си на Закинтос, островът ще ви изкуши и плени и с гостоприемство, страхотни морски деликатеси, узо и шеметен нощен живот. А когато и да решите да пътувате до острова това лято, с изгодни цени от само 58.99 лева* сега е идеалният момент да направите резервация на wizzair.com. За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Използването на тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също любезно напомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията съдържат мерки за физическа дистанция, осигуряват ултра чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

МАРШРУТ
ДНИ
ЦЕНИ ОТ*
НАЧАЛО
СОФИЯ – ЗАКИНТОС Четвъртък, събота 58.99 лева 13 юни 2021 г.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.