• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Новите 4K HDR LCD телевизори Sony XH80 са вече достъпни на пазара

Новите 4K HDR LCD телевизори Sony XH80 са вече достъпни на пазара

/КРОСС/ Новите телевизори Sony предлагат висококачествено аудио-визуално преживяване и разнообразие на размери от 43 до 85 инча.

HDR Телевизорите на Sony XH80 са истинско аудио-визуално удоволствие. 4K HDR X1 процесорът в XH80 използва усъвършенствани алгоритми за намаляване на шума и подсилване на детайлите. С още по-ясния 4К сигнал всичко, което гледате, се доближава до 4К резолюция и е изпълнено с контраст и живи цветове. Разширявайки палитрата от нюанси, дисплеят TRILUMINOS, захранван от X1 процесора, възпроизвежда повече цветове от стандартен телевизор.

Той анализира и обработва данни, за да направи цветовете в изображенията още по-естествени и прецизни и да ги доближи повече от всякога до тези в реалния живот. Моделите от серия XH80 поддържат HDR формат Dolby Vision, предоставяйки поразителни акценти, живот на цветовете и дълбочина на черното. Новоразработеният X-Balanced високоговорител (за модели от 55 инча и нагоре) осигурява високо качество на звука при ултра тънък дизайн, докато съвместимостта с Dolby Atmos създава усещане за пространство и реално звучене на аудиото. 

Серията XH80 е Android TV с вградени Google Assistant , Google Play Store и Chromecast, които предоставят на потребителите лесен достъп до съдържание, услуги и устройства през широката си платформа. Оригиналните меню и потребителски интерфейс на Sony също са усъвършенствани за по-лесна ежедневна употреба. С активираните Google Assistant и Amazon Alexa можете да пускате и контролирате видеоклипове от YouTube с Google Home или да променяте канала и силата на звука с устройствата си при активирана Amazon Alexa. Потребителите на Apple AirPlay 2 могат да качват филми, музика, игри и снимки на телевизора направо от своите iPhone, iPad или Mac устройства. Технологията Apple HomeKit осигурява на потребителите лесен и сигурен контрол върху телевизора чрез Apple продуктите.

Цена и наличност

Телевизорите от серия XH80 са вече достъпни на пазара. За повече информация относно цената, моля посетете сайта на Sony България или страницата ни www.sony.eu.

Нови модели телевизори Sony и ключови характеристики

4K телевизор XH80 (модели от 85, 75, 65, 55, 49 и 43 инча)

 4K HDR X1 процесор възпроизвежда по-голяма дълбочина, текстури и естествени цветове благодарение на обектно-базираната HDR Remaster технология.

 Нов X-Balanced високоговорител, който съчетава чист звук и тънък дизайн (при модели от 55 инча и нагоре)

 Съвместимост с Dolby Vision™ и Dolby Atmos™.

 TRILUMINOS™ Display пренася и едва доловимите нюанси на цвят, светлина и градация от видео обектива до всекидневната. 

 Метална стойка и елегантна алуминиева рамка.

 Работи със Smart високоговорители, включително и с Google Home и Amazon Alexa устройства.

 Лесна връзка с множество устройства, включително Apple® AirPlay 2® и HomeKit™.

 Бърз достъп до разнообразно съдържание и услуги с Android TV.

 Персонализиран режим, предоставящ множество възможности, за да отговори на различните предпочитания на клиентите.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.