• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Xiaomi и Даниел Аршам обявяват сътрудничество със специалното издание Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition

Xiaomi и Даниел Аршам обявяват сътрудничество със специалното издание Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition

/КРОСС/ „Винаги съм се интересувал от представянето на работата си в сфери извън обичайните за света на изкуството. Подходих към Xiaomi 12T Pro като към скулптура и като функционален обект; след 20 години хората, които имат този телефон, вече няма да го използват като телефон, а като скулптурен обект, свързан с конкретен момент във времето и пренасящ го отвъд неговата функционалност."
Даниел Аршам

„В работата си Даниел често залага на концепцията за времето - както бъдещето, така и историята. Като компания, в чиято основа са иноваациите , времето е нашият най-ценен актив и е това, което сме готови да обменим за качество и технология. Това сътрудничество не се отразява само в един смартфон, но и в модерна технология, използвана за актуализиране на дизайна на артиста. Вярваме, че това ще бъде вълнуващ продукт за хората днес и ще остане интересен и колекционерски предмет за десетилетия напред."
Xiaomi

Пекин, КИТАЙ, 23 ноември 2022 г. - Обединявайки световете на скулптурата и на най-голямото съвременно удобство - смартфонът, Xiaomi си сътрудничи с Даниел Аршам, за да трансформира най-новия си международен модел, Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition, в емблематичнo дизайнерско съчетание на минало, настояще и бъдеще в облика на съвременен артефакт.

За първи път артистът експериментира с прилагането на различни текстури и ествествени ерозии от скулптурите си върху смартфон, залагайки на неговата философия за „Бъдеща археология".

Олицетворявайки обект на фикционална археология и изследвайки нови гледни точки от взаимодействието с устройството, продуктът е създаден с внимание до най-малките детайли от скулптурната кутия до цялостното усещане, когато държите това Xiaomi устройство в ръцете си.

Това сътрудничество се ръководи от основните ценности на Xiaomi за иновация, дизайн и производство и е оформено от духа на времето на Даниел Аршам във визия на фикционална археология и в посока на въображаемо бъдеще на дигитална дематериализация.
Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition ще се предлага в ограничено количество от 2000 устройства в Европа. Продуктът от колаборацията ще бъде пуснат на пазара на 16 декември 2022 г. и ще бъде достъпен на highsnobiety.com като изключителен онлайн партньор за търговия на дребно, mi.com и в специалния pop-up магазин Xiaomi x Daniel Arsham Berlin от 16 до 17 декември.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.