• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Xiaomi отвори първия си официален магазин в България

Xiaomi отвори първия си официален магазин в България

Събитието уважиха редица фенове на бранда и представители на регионалния мениджмънт на Xiaomi

/КРОСС/ Първият официален магазин на Xiaomi в България посрещна своите първи клиенти на 31-ви юли в Paradise Center. Официалното прерязване на лентата се случи пред очите на редица фенове, които с нетърпение очакваха да вземат в ръце и да изпробват най-новите продукти на бранда.

Xiaomi магазинът е първият официален търговски обект на марката в България и е създаден благодарение на сътрудничеството между Xiaomi и партньорите от Dphone. В него клиентите ще имат възможност да получат достъп до най-новите технологии, като в това число влиза разнообразното портфолио от смартфони на бранда, както и иновативните смарт устройства, аудио и видео продукти и аксесоари на марката. Част от продуктите, като смарт телевизорите, бяха показани за пръв път официално в България.

Събитието се радваше на огромен интерес, събирайки най-верните фенове на Xiaomi, които очакваха с нетърпение големите намаления и изненади. Много преди обявения час за откриване, пред магазина се изви безпрецедентна опашка от желаещи да се запознаят отблизо с продуктите, като интересът не спадна през целия ден. Xiaomi магазинът ще предлага отстъпки до -15%* на продуктите от своята екосистема до 08.08.2021.

Редица официални гости, в това число международни фигури от мениджмънта на Xiaomi, пристигнаха в България, за да поздравят първите клиенти на магазина. Домакин на събитието беше Николай Нанков, Мениджър на Xiaomi за България, а към него се присъединиха Анджей Гладки, зам.-генерален мениджър за Xiaomi CEE & Nordics региона и Бери Дун – генерален мениджър на Dphone за Източна Европа.
Николай Нанков, Мениджър на Xiaomi за България, изтъкна колко стратегически важен за бранда е този ден, като сподели: “Нашата цел е винаги да сме близо до клиентите и феновете на Xiaomi. Предлагайки широка гама от продуктово портфолио в магазина, ние правим нашите устройства още по-достъпни за потребителите. Мисията ни е да предоставим иновации за всички, затова и ще продължаваме да откриваме Xiaomi магазини в България, да разрастваме оторизираното разпространение, и разбира се – ще пускаме нови продукти на пазара.”

Откриването на Xiaomi магазин в България е от ключово значение за затвърждаването на позициите на бранда в страната. Вече 4 световни агенции за пазарни проучвания потвърдиха позицията на Xiaomi като втори по големина производител на смартфони в целия свят, в това число IDC, Canalys, Strategy Analytics и Counterpoint. Според последния доклад на IDC, Xiaomi постига рекорден обем от 53,1 милиона продадени смартфона и годишен ръст от 86,6%.

Интелигентната свързаност става все по-интегрирана в живота на хората, а стратегията на Xiaomi за развитие на смартфон и AIoT устройствата ще засили допълнително този ефект, помагайки ни да спечелим повече потребители и да засилим ефекта на нашия бизнес модел. Това ще ни помогне да постигнем мисията си да предоставим на всички по света възможността да се радват на по-добър живот чрез иновативни технологии, като в същото време затвърждава лидерските позиции на Xiaomi в интелигентния живот в бъдеще - посочи Анджей Гладки, зам.-генерален мениджър за Xiaomi CEE & Nordics региона

Щастлив съм, че благодарение на ползотворното партньорство между Xiaomi и DPhone, първият официален Xiaomi магазин в България е вече факт! Даваме заявка регулярно да обновяваме продуктовото портфолио с най-новите иновации на бранда, тъй като именно тук е мястото, където хората могат не само да тестват повечето устройства на Xiaomi, но също и да получат консултация и помощ от обучени професионалисти, сподели Бери Дун, Генерален мениджър на Dphone за Източна Европа.
Първият официален магазин на Xiaomi е позициониран в Paradise Center, етаж 0 в София.

*5% отстъпка при закупуване на 1 продукт; 10% отстъпка при закупуване на 2 продукта и 15% отстъпка при закупуване на 3 продукта от екосистемата на Xiaomi. Отстъпките се прилагат върху цялата сума на покупката.
**Промоцията важи за всички продукти от смарт екосистемата, с изключение на смартфоните.
***Промоцията важи до изчерпване на количествата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.