• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Първият официален магазин на Xiaomi отваря врати в Paradise Center

Първият официален магазин на Xiaomi отваря врати в Paradise Center

Магазинът ще посрещне първите си клиенти на 31-виюли от 10:00ч.

/КРОСС/ Световният технологичен лидер Xiaomi ще отвори своя първи официален магазин в България на 31-ви юли в столичния Paradise Center, ниво 0, бул. Черни връх 100, София. Лентата официално ще бъде прерязана в 10:00ч., за да посрещне магазинът първите си клиенти и гости.
С първия и единствен до момента оторизиран магазин на бранда в страната Xiaomi бележи официалното си навлизане на българския пазар и дава сериозна заявка да разраства бизнес направленията си, в това число както смартфони,
така и богатото разнообразие от смарт устройства от екосистемата на бранда. Xiaomi магазинът ще направи продуктите още по-достъпни за потребителите, поставяйки в ръцете им най-новите технологии, част от които ще бъдат представени за пръв път в на нашия пазар.
Към днешна дата Xiaomi е вторият по големина производител на смартфони в целия свят според глобалния пазарен репорт на Canalys за второто тримесечие на 2021, с 17% пазарен дял и 83% ръст спрямо предходната година.

Компанията присъства в над 100 държави и региони по света и е създател на водеща в света AloT потребителска платформа, към която са свързани повече от 351,1 милиона смарт устройства. В деня на откриването Xiaomi и официалният дистрибутор за България DPhone ще зарадват посетителите си с промоционални цени на избрани продукти, достигащи до -50%, както и с още много изненади. Първите 100 клиенти на магазина ще получат подарък - различен продукт на марката, а през деня са предвидени още подаръци, които ще се раздадат на томболен принцип.

Отстъпките на продуктите от екосистемата на Xiaomi ще бъдат валидни в продължение на цяла седмица след събитието.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

...ne sum zapoznata dobre po temata

28.07.2021 17:47:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.