• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Стефан Янев и Херо Мустафа: Борбата с корупцията в България е от основно значение

Стефан Янев и Херо Мустафа: Борбата с корупцията в България е от основно значение

/КРОСС/ Министър-председателят Стефан Янев проведе среща с посланика на САЩ в България Херо Мустафа, на която бяха обсъдени въпроси, свързани с текущата политическа ситуация и перспективите в това отношение.
Премиерът Янев акцентира върху приоритетите на служебния кабинет и възможностите за тяхното ефективно реализиране. По време на разговора министър-председателят и посланикът изразиха общо мнение, че борбата с корупцията в България е от основно значение.

Срещата между министър-председателя Стефан Янев и посланик Херо Мустафа е ярък знак за укрепването и развитието на българо-американските отношения. Беше обърнато специално внимание на потенциала за активизиране на двустранното сътрудничество в областите от взаимен интерес, включително в сферата на икономиката с оглед перспективите за привличане на инвестиции и по-пълноценно взаимодействие на бизнеса. Разговорът засегна теми, свързани с енергийната диверсификация и подготовката за предстоящата регионална среща по Инициативата „Три морета".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Диди

Това грозоилище Херо вън от България

15.05.2021 19:43:31

Анонимен

По повод постнатото от пед@ла-русофоб: Не е намеса в управлението, то си е чисто щатско управление. А подаването на реплики си е наш слугинаж. Държим се и говорим като останалите пинчери-Украйна, Прибалтика и прочие. И докато не постигнем равнопоставеност и равноотдалеченост от батковците, никога няма да се оправим защото все някой ще защитава неговия си кучи син.

15.05.2021 08:04:40

Смърт на мутрите и мафията!!!

Прочетете за последните далавери на ББ и Меркел в германския Шпигел. Има го и в превод на български. И сега американците се включват за да атакуват тантето. За тях Мутрата отдавна е ясен, но кучи син, ама техен....

14.05.2021 23:48:45

Анонимен

Брей, каква е тази толкова упорита корупция, дето расте, процъфтява и дава плодове десетилетия в България. На Запад и навсякъде другаде по света установената корупция е за милиони, където са замесени и премиери. В Кремъл са такива балъци в анализите, та не могат да видят, че с шефа на изпълнителната власт в България се среща единствено американската посланичка.

14.05.2021 20:54:50

Анонимен

Калашникова сега ще излезне и пак ще каже, че има намеса във вътрешните работи.... Много мразят от Кремъл някой да бори насадената от тях корупция в България

14.05.2021 19:17:42

Анонимен

Брех, поредния поклон пред господаря. Само премиерът е друг... Ех, клета България...

14.05.2021 17:40:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.