• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Стефан Янев: Ние първи върнахме в политиката думи като „диалог“ и „взаимодействие“

Стефан Янев: Ние първи върнахме в политиката думи като „диалог“ и „взаимодействие“

/КРОСС/ „Листата ни в Сливен е от хора с биографии и авторитет. Ние върнахме в политиката думи като „диалог", „взаимодействие" и „решения в името на хората". Тези думи днес се ползват от всички - значи сме на прав път", заяви лидерът на партия Български възход Стефан Янев пред съмишленици и симпатизанти в Сливен. Янев подчерта, че местната организация е избрала за място на срещата 100-годишно читалище. Читалищата са онези институции, които пазят традициите и културното наследство на предците ни. Радостен съм, че ние като партия правим всичко възможно читалищата да се развиват и да останат в бъдещето. Ние, българите, трябва да вървим напред обединени от традициите, които са ни запазили като нация през многовековната ни история. Това е смисълът, който отправяме към нашите последователи и симпатизанти, защото вярваме, че опитът от миналото, мъдростта на българския народ пренесена през вековете, трябва да ни водят към развитие и напредък, каза още Янев.

„Ние не сме в криза, а в демографска катастрофа. Над 2 млн. българи живеят зад граница, това е геноцид. Колкото повече разумни и диалогични политици има, толкова повече ще живеем по-добре и хората ще се връщат в родината си", каза Георги Балабанов, водач на листата на Български възход в Сливен. По думите му България днес има нужда от нова социална политика, чрез която да изградим високообразовано, съзидателно, солидарно и здраво общество, в което да се развиват децата ни.

В заключение Стефан Янев отбеляза, че само работещо правителство и работещ парламент ще изведат България от кризата. Трябва да се направи усилие да се намери съгласие по важните за страната теми, заяви той.

На събитието присъстваха и отправиха приветствия към гостите водачите на листите на Български възход в Стара Загора, Шумен, Ямбол и Бургас. Срещата в препълнената зала на читалище „Зора" завърши с концерт на оперната прима от Сливен Даниела Дякова и триото тенори „Уникалните гласове".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не сте първите лъжци.

28.03.2023 04:58:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.