• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Yettel предлага последни бройки смартфони на изгодни цени в своя аутлет

Yettel предлага последни бройки смартфони на изгодни цени в своя аутлет
iPhone XS Max, One Plus 7 Pro и Nokia 3.4 са част от предложенията

/КРОСС/   София, 29 юли 2022 г. Yettel вече разполага със специална аутлет секция на своя сайт, в която всички желаещи могат да открият редица устройства на изгодни цени. Предложенията могат да бъдат намерени единствено онлайн - на Yettel.bg, където има немалко примамливи оферти за последни бройки от някои от най-успешните модели от последните години.

iPhone XS Max 512GB бе най-изкушаващият и труден за откриване смартфон на Apple преди няколко години, въпреки много високата си цена. Сега той се предлага само за 1559,99 лв. в брой или по 71,59 лв. на лизинг за 24 месеца с план Тотал Макс 59.99 за две години. Смартфонът разполага с A12 Bionic чип и се отличава с големия си Super Retina HD екран, направен с OLED технология. Апаратът предлага двойна 12MP + 12MP широкоъгълна и телефото камера с възможност за 4К видео запис. Моделът разполага със софтуер и някои хардуерни функции, актуални до днес, и е отлично решение за феновете на Apple, които искат да се сдобият с по-изгодно устройство.

OnePlus 7 Pro 128GB Dual също е модел за ценители. Смартфонът разполага с Fluid AMOLED capacitive екран, работещ в съотношение на страните от 19.5:9. Моделът работи с Qualcomm Snapdragon 855 процесор, направен със 7 nm технология. Наред с това той има качествена тройна камера, включваща 48 MP широкоъгълен основен сензор, 8 MP телефото с 3x оптично увеличение и 16 MP ултра широкоъгълна камера със 117° обхват. Смартфонът има симпатична, изскачаща от корпуса 16 MP предна камера. Сред останалите му характеристики може да се отличи наличието на 6 GB RAM, както и на вградена 4000 mAh батерия с бързо зареждане. В аутлета на Yettel смарфонът може да се намери за 549,99 лв. в брой или по 26,59 лв. на лизинг за 24 месеца с план Тотал Макс 39.99 за две години.

NOKIA 3.4 64GB Dual, eдин от по-достъпните модели в тази част от сайта на мобилния оператор, се предлага само за 19,99 лв. в брой с Тотал Макс 39.99 за две години. Той работи с Qualcomm Snapdragon 460 процесор и има 3 GB RAM. Вградената му памет е 64 GB, но тя може да бъде разширена с използването на слот за microSD карта памет, с още до 512 GB. Екранът на смартфона е IPS LCD и работи в HD+ резолюция и съотношение на страните от 19.5:9. Основната камера е тройна - 13 MP + 5 MP + 2 MP, а селфи камерата е 8 МР. Апаратът може да се похвали с 4000 mAh батерия, а мнозина вероятно ще се насладят и на наличието на 3,5 мм аудио изход, с който могат да използват любимите си слушалки.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

За Yettel:

Yettel е новият телекомуникационен бранд на PPF Telecom Group, въведен през 2022 г. за пазарите в България, Сърбия и Унгария. Поставяйки клиента на първо място, мисията на Yettel в предоставянето на свързаност и дигитални услуги е ясна: да помага на хората да постигнат баланс в живота.

Yettel България, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България.

През 20-годишната си история на българския пазар компанията изгради силна репутация на пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправи пътя за развитието на 5G с първия тест на 5G мрежа в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата спечели пет последователни сертификата Best in Test, присъдени от световната организация umlaut, която определя златния стандарт в сектора.

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната й мрежа покрива над 99% от населението на България.
За повече информация, моля, посетете: Yettel.bg.

За PPF Telecom Group:
PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен доставчик, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, фиксирани услуги, пренос на данни и интернет телевизионни услуги. Групата има 18,3 млн. мобилни клиенти, 12 000 служители и 1,4 млрд. евро печалба преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA) към 2020 г.
www.ppftelecom.eu

Yettel България
Отдел „Корпоративни комуникации"
+359 898401400
pr@yettel.bg

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.