• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Трейлър: Уил Смит е бащата на Винъс и Серина Уилямс

Трейлър: Уил Смит е бащата на Винъс и Серина Уилямс

/КРОСС/  Кино звездата Уил Смит е легендарния тенис треньор Ричард Уилямс в новия си филм "Крал Ричард", съобщават от Vibes.bg. Предлагаме ви да видите и трейлър на продукцията, чийто режисьор е Рейналдо Маркъс Грийн.

Ричард Уилямс е бащата и първи треньор на двете най-успешни сестри в историята на тениса - Винъс и Серина Уилямс, носителки на общо 30 титли от "Големия шлем". Още от раждането на двете момичета, Ричард планира тяхното бъдеще и прави всичко по силите си, за да осъществи грандиозния си план - да ги види на върха на световния женски тенис. И успява да го стори, въпреки критиките, че се отнася твърде сурово с тях, подлагайки ги на нечовешки натоварвания.

Още от самото начало залозите са против Ричард Уилямс и двете му дъщери. Без да разпола-гат със сериозни финансови възможности, семейство Уилямс живеят в Комптън - място, пе-чално известно с високите нива на престъпност и ширещата се бедност. Никой не вярва на Ричард Уилямс, че две малки момичета от Комптън могат да се превърнат в глобални икони. Но може би именно това го мотивира най-много.

Безспорно е, че Серина Уилямс е по-успешната от двете сестри. Тя е смятана за една от най-великите на всички времена със своите 23 титли от Големия шлем и общо 73 спечелени тро-фея през кариерата ѝ. През 2012 година тя печели и златен медал на Олимпийските игри в Лондон.

Сания Сидни и Деми Сингълтън влизат съответно в ролите на Винъс и Серина, а в актьорс-кия състав намираме още и звездата от "Живите мъртви" и "Наказателя" Джон Бернтал. Филмът се очаква на кино екраните през месец ноември, като за известен период от време той ще бъде достъпен и за абонатите на стрийминг платформата HBO Max. Самият Уил Смит е един от продуцентите на лентата, която може и да го превърне в претендент за някоя от големите награди в света на киното.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.